ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2016

Ο κόσμος της Ενημέρωσης απεργεί

Πανελλαδική 24ωρη απεργία σήμερα Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου, από τις 06:00 μέχρι τις 06:00 της επομένης, για τους εργαζόμενους όλων των ενημερωτικών εντύπων, ραδιοτηλεοπτικών και διαδικτυακών μέσων.
Η ΠΟΕΣΥ καλεί όλους τους εργαζόμενους σήμερα (Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου) να πάρουν μέρος στην απεργιακή συγκέντρωση στις 12:00 έξω από το κτίριο της ΕΣΗΕΑ (Ακαδημίας 20) για να διεκδικήσουν: ..
  •  Θεσμοθέτηση πόρου από τα έσοδα όλων των έντυπων, ραδιοτηλεοπτικών και διαδικτυακών μέσων, υπέρ των επικουρικών Ταμείων μας.
  •  Την αυτονομία του ΕΤΑΠ-ΜΜΕ, του ΕΔΟΕΑΠ και των ΤΕΑΣ ως αυτοδιοικούμενων φορέων κοινωνικής ασφάλισης, χωρίς αλλοίωση του χαρακτήρα και του περιεχομένου τους, ως προϋπόθεση για την υπεράσπιση της ανεξαρτησίας της δημοσιογραφικής λειτουργίας και τη διασφάλιση του αγαθού της Ενημέρωσης.
  •  Ένταξη στα Ταμεία αυτά όλων των εργαζομένων στην Ενημέρωση, σε οποιοδήποτε Μέσο και αν εργάζονται, με μισθωτή εργασία πλήρους απασχόλησης και ΣΣΕ, και με την προϋπόθεση ότι θα είναι μέλη αντίστοιχης συνδικαλιστικής Ένωσης.
  • Αξιοπρεπείς μισθούς και συντάξεις, άμεση αντιμετώπιση της ανεργίας και σύναψη Συλλογικών Συμβάσεων.