ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2016

Γιατί έφυγε η Αφροδίτη Γραμμέλη από το Βήμα

Παρελθόν για τον ΔΟΛ αποτελεί η Αφροδίτη Γραμμέλη. Μετά την αποχώρησή της, προ ολίγων μηνών, από το ραδιόφωνο του Ψυχάρη η τηλεκριτικός έφυγε και από την εφημερίδα «Το Βήμα» μετά από 17 χρόνια.
 Η αποχώρηση - παραίτηση της Γραμμέλη, που για πολλούς ήταν αναμενόμενη λόγω των μεγάλων καθυστερήσεων στις πληρωμές των δεδουλευμένων στον ΔΟΛ, έγινε ευρύτερα γνωστή καθως η τηλεκριτικός το ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook. Η Αφροδίτη Γραμμέλη ανέφερε χαρακτηριστικά:
«Το “Βήμα” για μένα είναι οικογένεια, κομμάτι ζωής, είναι σχολείο, είναι πολύτιμο. Ομως έρχεται κάποια στιγμή στην ζωή που παίρνεις δύσκολες αποφάσεις γιατί.. 
έτσι πρέπει. Αποχωρώ με πολλή αγάπη και ευγνωμοσύνη για όλα όσα έμαθα, κατέκτησα, πήρα, κέρδισα. Στην καρδιά μου θα έχουν ξεχωριστή θέση αυτά τα 17 χρόνια όσο ζω και πάντα θα τα τιμώ. Κρατώ μόνο τα καλά στοιχεία, τις όμορφες αναμνήσεις και όλα όσα με έκαναν καλύτερο άνθρωπο και δημοσιογράφο. Ο υπέροχος αυτός κύκλος κλείνει, η ζωή συνεχίζεται».

ΥΓ Κάποιοι λένε πως η Αφροδιτη Γραμμέλη βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις με μεγάλη κυριακάτικη εφημερίδα ενώ έχει επαφές και για ραδιοτηλεοπτική εκπομπή.