ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2016

Ο κρυφός πόλεμος Χατζηδάκη – Άδωνι

Θεωρούνται τα κορυφαία στελέχη της Νέας Δημοκρατίας μετά τον πρόεδρό της. Είναι εξάλλου χρισμένοι από τον αρχηγό αντιπρόεδροί της. Παρά ταύτα, ένα σενάριο αλά House of Cards, εξελίσσεται στη ΝΔ. Οι δυο τους όχι μόνο δεν μιλάνε μεταξύ τους αλλά δεν κρύβουν και την αντιπάθειά τους ο ένας για τον άλλο, σκάβουν το λάκκο ο ένας του άλλου, και ανάμεσα στους συνεργάτες τους έχει δημιουργηθεί πολεμικό κλίμα. Ο λόγος για τον Άδωνι Γεωργιάδη και Κωστή Χατζηδάκη, που βρίσκονται «στα μαχαίρια» όχι μόνο εξαιτίας των ιδεολογικών διαφορών τους αλλά και για κάτι πολύ πιο… σημαντικό. Εκλέγονται και οι.. δύο στην ίδια περιφέρεια – την αχανή Β’ Αθηνών – και διεκδικούν τους σταυρούς των ίδιων «γαλάζιων» ψηφοφόρων.
O ψυχρός πόλεμος των δύο αντιπροέδρων εντείνεται, σε σημείο που όταν βλέπουν οι μεν κάποιον ψηφοφόρο να μπαίνει στο γραφείο του δε, τον βάζουν σε μαύρη λίστα. Και στη δύσκολη Β’ Αθηνών η Νέα Δημοκρατία ούτε είχε, ούτε έχει ούτε βέβαια θα έχει πολυτέλειες για αντιπαραθέσεις σε τόσο υψηλό επίπεδο.
- από ρεπορτάζ της Δάφνης Δημητρίου που δημοσιεύτηκε στο Documento