ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2016

Οταν η Φαίη έχασε την ψυχραιμία της...

Η παρέμβαση Πολάκη στο «Ε» για «γκαιμπέλικη προπαγάνδα» της Μαυραγάνη (ΒΙΝΤΕΟ)

Την αντίδραση του αν. υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη, προκάλεσε ένα «ρεπορτάζ» στο "Εψιλον" περικοπής 15 επιδομάτων -προτάσεις της Παγκόσμιας Τράπεζας- που η Φαίη Μαυραγάνη τις βάφτισε ως ψηφισμένα και εγγεγραμμένα στον κρατικό προϋπολογισμό μέτρα. Ο Πολάκης παρενέβη για να απαντήσει στην «γκαιμπέλικη προπαγάνδα» όπως είπε. «Δεν το έχω ξανά κάνει αυτό, να παρέμβω σε εκπομπή. Το κάνω γιατί εξοργίστηκα και εξοργίστηκα γιατί ο τρόπος που παρουσιάζεται μια σειρά από στοιχεία είναι τρόπος γκαιμπελικής προπαγάνδας» είπε ο Πολάκης, με τη δημοσιογράφο να αναρωτιέται: «Τι εννοείτε;», χάνοντας εξ αρχής την ψυχραιμία της και μη επιτρέποντας σε όλη τη διάρκεια της επικοινωνίας ..
στον υπουργό να τεκμηριώσει το χαρακτηρισμό του.
«Αν με κατηγορείτε για γκαιμπελισμό, θα πρέπει να έχω τη δυνατότητα να απαντώ» πρόσθεσε η δημοσιογράφος, με τον Πολάκη να τονίζει πως θα αποδείξει τον ισχυρισμό του.
Οι τόνοι ανέβηκαν, με την Φαίη Μαυραγάνη να διακόπτει τον Πολάκη και να ρωτά αν αποτελούν προτάσεις της Παγκόσμιας Τράπεζας. «Σας ρωτάω κ. υπουργέ, είναι προτάσεις της Παγκόσμιας Τράπεζας η περικοπή των 15 επιδομάτων;» επανήλθε η δημοσιογράφος, με τον Πολάκη να της απαντά: «Α, είναι προτάσεις της Παγκόσμιας Τράπεζας… και όχι ψηφισμένα μέτρα...».
Eχασε πόντους, πολλούς πόντους η Φαίη Μαυραγάνη...Ο Πολάκης που επέδειξε αξιοθαύμαστη - για τον χαρακτήρα του- ψυχραιμία την πήγε εκεί που ήθελε. Και δεν ήθελε και πολύ...

 

Eχασε πόντους, πολλούς πόντους η Φαίη Μαυραγάνη...