ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2016

Ακόμη ψάχνει χρήματα ο Ψυχάρης...

Μερική και σε βάθος χρόνου η αποπληρωμή των δεδουλευμένων στον ΔΟΛ - Προς κινητοποιήσεις οι εργαζόμενοι

Mετά την συγκέντρωση των απλήρωτων του Mega και την εξαγγελία γενικής συνέλευσης των εργαζομένων της Μιχαλακοπούλου, ο Σταύρος Ψυχάρης, που ψάχνεται ακόμη για την κεφαλαιακή ενίσχυση του ΔΟΛ, έβγαλε ανακοίνωση με νέο χρονοδιαγραμμα εξόφλησης των δεδουλευμένων. Στην ανακοίνωση της Διοίκησης αναφέρεται:
Η αποπληρωμή των δεδουλευμένων μηνός Ιουλίου 2016 θα καταβληθεί σε 2 δόσεις ως εξής: το 50% στις 21 Νοεμβρίου 2016 και η εξόφληση στις 30 Νοεμβρίου 2016.
Εντός του μηνός Δεκεμβρίου 2016 θα καταβληθεί κανονικά το Δώρο Χριστουγέννων.. στις 21/12/2016 καθώς και η αποπληρωμή μηνός Αυγούστου 2016 σε 2 δόσεις ως εξής: το 50% στις 16 Δεκεμβρίου 2016 και η εξόφληση στις 30 Δεκεμβρίου 2016.
Παραμένει σε ισχύ η δέσμευση της Διοίκησης για πλήρη εξόφληση του συνόλου των υπολειπομένων δεδουλευμένων του 2016, έως το τέλος του μηνός Ιανουαρίου 2017.
Οι διαπραγματεύσεις για την κεφαλαιακή ενίσχυση του ΔΟΛ συνεχίζονται και αναμένεται να ολοκληρωθούν εντός των επομένων εβδομάδων.
Η παραπάνω πρόταση για μερική και σε βάθος χρόνου αποπληρωμή των δεδουλευμένων, όπως γράφει το μπλογκ της Ανασυγκρότησης, δεν έγινε δεκτή από την συντριπτική πλειοψηφία των εργαζομένων, καθώς η συνέλευση των απλήρωτων του ΔΟΛ απαίτησε, με μεγάλη πλειοψηφία, την κινητοποίηση των επαγγελματικών Ενώσεων του χώρου...