ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016

Βούτσης για ΕΣΡ: Σήμερα η τελευταία διάσκεψη

Μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση ότι η νέα συμβιβαστική πρόταση που θα καταθέσει σήμερα για τη συγκρότηση ΕΣΡ θα είναι και η τελευταία, έστειλε ο Πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης λίγες ώρες πριν την κρίσιμη διάσκεψη για τη συγκρότηση της αρχής.
Συνεργάτες του Ν. Βούτση δεν έκαναν κανένα σχόλιο σε ερώτηση δημοσιογράφων αν επιβεβαιώνονται δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία υπάρχει συναίνεση στο πρόσωπο του τέως προέδρου του Αρείου Πάγου Θανάση Κουτρομάνου, τον οποίο έχει προτείνει η ΝΔ για τη θέση του προέδρου στο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης.
Οι ίδιοι κύκλοι, μετέφεραν επίσης μήνυμα του προέδρου της Βουλής προς όλες τις.. κατευθύνσεις, που ξεκαθαρίζει ότι η προγραμματισμένη για σήμερα στις 3.00 το μεσημέρι Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής, με θέμα τη συγκρότηση του Ραδιοτηλεοπτικού Συμβουλίου θα είναι και η τελευταία: «Δεν πρόκειται να ξανασυνεδριάσει η Διάσκεψη των Προέδρων για το θέμα αυτό γιατί δεν πρέπει να ευτελίζονται τα πρόσωπα».