ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2016

«Καμία παράγκα δεν μπορεί να γίνει ανεκτή από την κυβέρνηση»

«Καμία παράγκα δεν μπορεί να γίνει ανεκτή από την ελληνική κυβέρνηση. Με εντολή του πρωθυπουργού, η αντιτρομοκρατική υπηρεσία αναλαμβάνει τη διαλεύκανση των υποθέσεων» Αυτό δήλωσε χθες βράδυ εξερχόμενος του Μαξίμου ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης. μετά την σύσκεψη υπό τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και των υπουργών Δικαιοσύνης, Σταύρου Κοντονή, αναπληρωτή Δικαιοσύνης, Δημήτρη Παπαγγελόπουλου, αναπληρωτή Προστασίας του Πολίτη, Νίκου Τόσκα με αντικείμενο τις τελευταίες εξελίξεις στο ποδόσφαιρο.
Ο Γ. Βασιλειάδης ανακοίνωσε και τις επόμενες κινήσεις της κυβερνησης:..
- «Πρώτον, από τη στιγμή που η ΕΠΟ θα αποφασίσει να ξεκινήσουν ξανά τα πρωταθλήματα, θα ελέγχονται πριν από την έναρξη κάθε αγώνα τα συστήματα ασφαλείας και αν δεν πληρούνται, τότε κανένα ματς δεν θα εκκινεί.
- Δεύτερον, αποφασίσαμε την ενεργοποίηση των διατάξεων του νόμου για την πρόκληση και προτροπής βίας από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Θα γίνει και συνάντηση με τους αρμόδιους φορείς.
- Τρίτον, η ελληνική κυβέρνηση θα προτείνει στην ελληνική ποδοσφαιρική ομοσπονδία την αυστηροποίηση του πλαισίου των ποινών, ώστε να ενταχθεί η μάχη για να επανέλθει η κανονικότητα στο ποδόσφαιρο. Το επόμενο διάστημα θα πάρουμε τις αναγκαίες πρωτοβουλίες και θα συναντήσουμε το σύνολο των ομάδων για την επόμενη του ελληνικού ποδοσφαίρου».