ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2016

Τατσόπουλος: Κοίτα ποιοί μιλάνε για «ξέπλυμα φασιστών»

Στην αντεπίθεση πέρασε ο συγγραφέας και πολιτευτής Πέτρος Τατσόπουλος μετά τα εναντίον του σχόλια ότι «ξεπλένει φασίστες» με αφορμή δηλώσεις του περί στερεότυπων για τον... τσεκουράτο Βορίδη Ο άλλος ένα αυτοσχέδιο τσεκουράκι έφτιαξε πριν από 30 χρόνια και τον σέρνουν με το τσεκούρι»...).
Ο Τατσόπουλος  που δείχνει ότι ενοχλήθηκε από τα σχόλια, τα έβαλε με «τους έμμισθους Συριζαίους και τους συγκυβερνώντες Ψεκασμένους» αναφέροντας και συγκεκριμένα σάιτ μη παραλείποντας να τα βάλει για άλλη μια φορά με την «φυλλάδα της λαϊκιστικής ακροδεξιάς», την εφημερίδα "Δημοκρατία".
 Αναλυτικά η απάντηση ("απολογία" για κάποιους) του Π. Τατσόπουλου στους επικριτές του..
μέσω της σελίδας του στο facebook:
Το τελευταίο καλαμπούρι που διαδίδουν εναντίον μου οι έμμισθοι Συριζαίοι και οι συγκυβερνώντες Ψεκασμένοι ("Κουτί της Πανδώρας", "Tribune", "Τσαντίρι", "Ολυμπία" και δεν συμμαζεύεται) είναι ότι "ξεπλένω φασίστες" επειδή, στα τελευταία δευτερόλεπτα του τελευταίου λεπτού της εκπομπής με την Μενεγάκη, είπα ότι μας βολεύει να σκεφτόμαστε με στερεότυπα: Βορίδης ίσον Τσεκούρι, Γεωργιάδης ίσον Μπουμπούκος, Τατσόπουλος ίσον Μισή Αθήνα.
Και το λένε την ίδια μέρα που η "Δημοκρατία", η φυλλάδα της λαϊκιστικής ακροδεξιάς, μου την πέφτει επειδή την κράζω για τα χουντικά βιβλία που μήνες τώρα προσφέρει στους αναγνώστες της. Και το λένε αυτοί που, μήνες πριν από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, με χειροκροτούσαν για το ξεσκέπασμα της Χρυσής Αυγής κι ενώ ταυτόχρονα ψήφιζε εναντίον μου η μισή κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας, όπως και σχεδόν όλα τα σημερινά φιλαράκια τους, οι τότε επάρατοι Ανεξάρτητοι Έλληνες (παραδοσιακά ψήφιζαν σχεδόν πάντοτε ΥΠΕΡ της Χρυσής Αυγής, δεν έχετε παρά να ανατρέξετε στα σχετικά βίντεο). Και το λένε αυτοί που διέδιδαν ότι η "ψήφος δεν μυρίζει" όταν είχαν ανάγκη την ψήφο των φασιστών στις δημοτικές/περιφερειακές εκλογές και στο πέρασμα του νέου εκλογικού νόμου (που δεν πέρασε, ευτυχώς, τουλάχιστον για τις επόμενες). Και το λένε σ' έναν άνθρωπο που έχει δύο αγωγές της Χρυσής Αυγής εναντίον του και μία καταδίκη επειδή αποκάλεσε τον ναζιστή υπαρχηγό της Χρυσής Αυγής σκατόψυχο. Μάλιστα. Αυτοί, που συγκυβερνούν με τους ακροδεξιούς, μιλάνε για "ξέπλυμα" σ' εμένα.