ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2016

Δημοσιογράφοι σε νέες επαγγελματικές αναζητήσεις

Οι καιροί, και στην ενημέρωση, είναι δύσκολοι. Θέλουν αντοχή, ιδέες και επινοήσεις. Μια ομάδα φίλων δημοσιογράφων (με επικεφαλής τον Θοδωρή Στούρη), συνάδελφοι που βρίσκονται ή συνυπήρξαν στην ίδια επαγγελματική στέγη οι περισσότεροι, είχαν την καλή ιδέα και την εφάρμοσαν. Ποια; Απ’ ευθείας μεταδόσεις αγώνων μέσω διαδικτυακού τηλεοπτικού καναλιού! Και, φυσικά, όχι αγώνων που έχουν καπαρωθεί από μεγάλα κανάλια. Στόχος τους είναι να καλύπτουν ερασιτεχνικές ποδοσφαιρικές κατηγορίες, συναντήσεις μπάσκετ, βόλεϊ, τζούντο και, γενικά, όσες αθλητικές διοργανώσεις είναι άστεγες τηλεοπτικά, αλλά απασχολούσαν ένα δικό τους, ξεχωριστό, φίλαθλο κοινό.
Προχώρησαν γρήγορα, ίδρυσαν εταιρία, έστησαν γραφεία, εφοδιάστηκαν με σύγχρονο..
 τεχνικό εξοπλισμό –εξ ου και τα άριστα αποτελέσματα σε εικόνα, ήχο, γενικώς τεχνική αξιοπιστία– και μπήκαν δυναμικά στην αγορά! Την περασμένη εβδομάδα οι φίλοι του τζούντο απόλαυσαν από το telesport.gr (αυτός είναι ο τίτλος του σάιτ μέσω του οποίοι εκπέμπουν) το πανελλήνιο πρωτάθλημα ανδρών και γυναικών, ενώ αυτή την Κυριακή, 27 Νοεμβρίου, οι φίλοι του γυναικείου βόλεϊ θα παρακολουθήσουν από το κλειστό της Ηλιούπολης ζωντανά και αποκλειστικά την αναμέτρηση της Ηλιούπολης με τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της A1 γυναικών, με ώρα έναρξης 17:30.
- διαβάστε περισσότερα στο harddog-sport ΕΔΩ