ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2016

Ποιοι από το περιβάλλον Μαρινάκη δεν θέλουν τον Κοντομηνά


Μπορεί η απόφαση του ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες να απαιτεί πλέον να ξαναγίνουν όλα από την αρχή υπό την εποπτεία του ΕΣΡ, ο Βαγγέλης Μαρινάκης όμως ξεκαθάρισε ότι η απόφασή του να επενδύσει στο χώρο της τηλεόρασης δεν αλλάζει. Έτσι ο επιχειρηματίας, όπως και οι υπόλοιποι παίκτες βρίσκονται εν αναμονή της συγκρότησης του ΕΣΡ, αλλά και των συμπληρωματικών νομοθετικών πρωτοβουλιών της κυβέρνησης.
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης επιθυμεί να «τρέξουν» οι διαδικασίες για να μπορέσει το συντομότερο το νέο κανάλι να βρίσκεται στον «αέρα». Μένει λοιπόν, να αποσαφηνιστεί ο τρόπος με τον οποίο θα γίνει κάτι τέτοιο δεδομένου ότι υπάρχει νομικό κενό για την είσοδο νέων παικτών..
στην τηλεοπτική αρένα.
Την ίδια στιγμή στο περιβάλλον του εφοπλιστή παρατηρείται διάσταση απόψεων καθώς πρόσωπα με σημαντική επιρροή επάνω του προσπαθούν να τον αποτρέψουν να προχωρήσει σε συνεργασία με τον Δημήτρη Κοντομηνά και τον ALPHA.
 Όπως έχουμε αναφέρει και στο πρόσφατο παρελθόν έχουν υπάρξει συζητήσεις μεταξύ των δυο πλευρών για την εξαγορά ενός μεγάλου ποσοστού του ALPHA, κάτι το οποίο η συγκεκριμένη ομάδα ανθρώπων δεν επιθυμεί, μιας και σε αυτή την περίπτωση θα έχει μηδαμινή δυνατότητα παρέμβασης! Αντίθετα η δημιουργία ενός καναλιού από μηδενική βάση της δίνει τη δυνατότητα να έχει «δικό» της τηλεοπτικό σταθμό που δεν θα το μοιράζεται με κανέναν άλλο.
- πηγή: enimerosi24