ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2016

Βγάζει εφημερίδα o Δ. Μάρης του 24Μedia

Στην έκδοση εφημερίδας προχωρά το αμέσως επόμενο διάστημα ο Δημήτρης Μάρης, ιδιοκτήτης του μιντιακού ομίλου  24Μedia (News247, Sport24 κ.ά.), αλλά και βασικός επενδυτής της ελληνικής έκδοσης της «Huffington Post».
Ο πρόεδρος της Ενωσης Διαδικτυακών Μέσων έχει δρομολογήσει ήδη τις επόμενες κινήσεις του, με τη στελέχωση του υπό έκδοση φύλλου να βασίζεται ως επί το πλείστον στην έτοιμη «δεξαμενή» του δημοσιογραφικού προσωπικού που απασχολείται στα σάιτ που ελέγχει.
Η πρωτοβουλία αυτή εντάσσεται στη γενικότερη κινητικότητα που αναπτύσσει στον χώρο των media ο γνωστός επιχειρηματίας, η οποία, εκτός των άλλων, φαίνεται να σχετίζεται και με τον ισχυρό δίαυλο επικοινωνίας που διατηρεί τόσο με τον..
πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα όσο και με τον υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά και τον γ.γ. Ενημέρωσης, Λευτέρη Κρέτσο.
Στο πλαίσιο αυτό, η προοπτική έκδοσης εφημερίδας από τον Δημήτρη Μάρη θα ήταν, αν μη τι άλλο, καλοδεχούμενη από το Μέγαρο Μαξίμου, ενώ σημαντικός παράγοντας στη σχετική εξίσωση είναι το γεγονός ότι, πέραν των υπολοίπων, ο επιχειρηματίας είναι και συνέταιρος με τον Φώτη Μπόμπολα (μάλιστα είχε εμπλακεί στο σχέδιο διάσωσης του Mega, στο οποίο η πλευρά Μπόμπολα είναι πλειοψηφών μέτοχος) στη στοιχηματική εταιρεία Stoiximan.gr, της οποίας και κατέχει το 50%.
Το... κενό στην όλη ιστορία δημιουργείται από την πληροφορία σύμφωνα με την οποία ο Δημήτρης Μάρης έχει ζητήσει προσφορά για την εκτύπωση του φύλλου από το πιεστήριο της «Καθημερινής» του Αλαφούζου και όχι της Ιριδας που, ως γνωστόν, ελέγχεται από τους Ψυχάρη και Μπόμπολα. Με αυτό το δεδομένο, δεν είναι λίγοι εκείνοι που διαβλέπουν μιας μορφής ρήξη μεταξύ των δύο συνεταίρων, το βάθος της οποίας θα διαφανεί ανάλογα με τις εξελίξεις…
- πηγή: Secret/ Παραπολιτικά