ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2016

Πολάκης: Εχουμε πόλεμο κι η Αριστερά ξέρει να πολεμάει!

Μετά την απόφαση του ΣτΕ που έκρινε αντισυνταγματικό το νόμο Παππά για τα κανάλια ο αν. υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης έκανε το δικό του σχόλιο στο facebook κάνοντας λόγο για δικαστικό πραξικόπημα. Αναλυτικά η ανάρτηση Πολάκη:
Οι κυβερνήσεις δεν πέφτουν με δικαστικά πραξικοπήματα .
Όπως και με το διώξιμο των εργολάβων που έβγαλε το ΣΤΕ παράνομο και ψηφίσαμε αλλο νόμο που το επεκτείναμε σε όλο το δημοςιο τομέα ,όπως με το Γιαννοπουλο που τον ξαναγύρισαν στο Κεελπνο και τον ξανά διώξαμε, ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ.
Εμεις ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΙΣΩ

Υγ1 Δηλαδη μας λένε οι αξιότιμοι δικαστές ότι ειναι συνταγματικό να εκπέμπουν τα..
βοθροκαναλα χωρίς άδεια και αντισυνταγματικό να πάρουμε 4000 στα νοσοκομεία και 15000 παραπάνω στους παιδικούς σταθμούς απο τα χρήματα του διαγωνισμού ;!;!;!;! Υγ2 Οταν μίλησα για το πρόβλημα της Δικαιοσυνης πριν δυο τρεις μήνες στο Περιστέρι , μου την έπεσαν με "ιερή αγανάκτηση" όλα τα συστημικά μέσα και οι εκπρόσωποι ΝΔ-ΠΑΣΟΚ -Ποτάμι για "ασέβεια ". Κατι ήξεραν για το ποιος θα προστατέψει το σύστημα εξουσίας και διαπλοκής!!! Υγ3 ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΑΕΙ !!!