ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2016

Ποτάμι; Καπούτ!

Όταν έρχεται η ώρα να πεις «αντίο» στις φιλοδοξίες σου

Γράφει ο Χρήστος Ξανθάκης

Τώρα είναι που θα ξαναπιάσω στο στόμα μου τον Σταύρο Θεοδωράκη και θα μου την πει η Ντία από το διπλανό γραφείο: «Πάλι βρε Χρήστο; Τρίτη φορά μέσα σε δέκα μέρες;»
Ε ναι λοιπόν τρίτη φορά μέσα σε δέκα μέρες. Τι να γράψω δηλαδή; Για την παρέμβαση Τσίπρα στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ που έγινε viral και έπαιξε παντού στο ίντερνετ και εντυπωσιάστηκαν όλα τα λαχανόφυλλα (τα μαρουλόφυλλα να δεις!) και πόσταρε και τουί ως και ο Άδωνις; Στον πολιτισμό των social media, μόνο αυτά μετράνε. Μια ατάκα, μια χειρονομία, ένα gifάκι και όξω απ’ την πόρτα. Πράγμα επιεικώς αστείο, ιδίως σε περιπτώσεις συνεδρίων αριστερών κομμάτων όπου.. το 90 % της δράσης λαμβάνει χώρα πίσω απ’ τις κουίντες. Α, ναι, επανεξελέγη κι ο Τσίπρας με εξωφρενικό ποσοστό, πράγμα το οποίο οδήγησε σε μια σειρά από σχόλια με πλέον πετυχημένο όλων το κορυφαίο: «Πάτα το κουμπί Αλέξη!»
Έχω επίσης την επιλογή να γράψω για τον Ερντογάν και τις δηλώσεις του για τη Θεσσαλονίκη και το Αιγαίο και τις χαμένες πατρίδες γενικώς. Ευτυχώς του γλύτωσε η Θράκη αυτή τη φορά, αλλά ποτέ δεν ξέρεις πότε θα του ανοίξει η όρεξη για βουτιές στην Παχιά Άμμο. Άλλωστε την έχει ακούσει κάπως μετά απ’ το πραξικόπημα και μοιάζει να αφουγκράζεται από μακριά τα τύμπανα του πολέμου. Κάπου πρέπει να μπουκάρει για να μετριασθούν οι εντάσεις στο εσωτερικό και να καταλαγιάσουν οι διαμαρτυρίες και να σφίξουν τέλος πάντων οι κώλοι.
- διαβάστε τη συνέχεια στο newpost ΕΔΩ