ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2016

Ο Σαλμάς, ο γαμπρός του και η παρέα της Αμφιλοχίας

Δύο μέρες μετά τις αποκαλύψεις της «Εφ.Συν.» σχετικά με τα 550 παραπεμπτικά για τις υπερκοστολογημένες διαγνωστικές εξετάσεις, τα οποία υπέγραψε με την ιατρική ιδιότητά του ο πρώην υφυπουργός Υγείας και νυν βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας Ν.Δ., Μάριος Σαλμάς, νέα στοιχεία ρίχνουν ακόμα πιο βαριά σκιά στην υπόθεση που ζημίωσε κατά 825.000 ευρώ το Δημόσιο.
Συγκεκριμένα, αποδεικνύεται πως ο ιδιοκτήτης του «Ιδιωτικού διαγνωστικού εργαστηρίου Αρθροσκόπηση-Υπερηχοτομογραφία Ε.Ε.», επί της λεωφόρου Κηφισίας 22, το οποίο συστεγαζόταν με το ιδιωτικό ιατρείο του Μ. Σαλμά και στο οποίο πραγματοποιούνταν οι αρθροσκοπήσεις που συνταγογραφούσε..
 ο πρώην υφυπουργός Υγείας, δεν ήταν άλλος από τον γαμπρό του, Αθανάσιο Αρβάλη.
Αναζητώντας στοιχεία από ήδη δημοσιευμένα ρεπορτάζ στον Τύπο για τον άνθρωπο με τον οποίο κατά... διαβολική σύμπτωση συστεγάζεται ο Μάριος Σαλμάς, προκύπτει ένα πλούσιο και πολύ ενδιαφέρον ιστορικό.

♦ Διαβάστε ολόκληρο το ρεπορτάζ του Κ. Ζαφειρόπουλου, στην «Εφημερίδα των Συντακτών» που κυκλοφορεί σήμερα, Τρίτη 4 Οκτωβρίου