ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2016

Η επιστροφή του Κωστόπουλου στο διαδίκτυο

Λάβαμε και δημοσιεύουμε:
Το Ratpack.gr αποτελεί το νέο αντρικό site της DPG Digital Media, του πληρέστερου δικτύου digital media στην Ελλάδα και φέρει την υπογραφή έμπειρων συντακτών του χώρου, καθώς και την επιμέλεια του υπεύθυνου Lifestyle περιεχομένου Πέτρου Κωστόπουλου. Ο όρος “Ratpack” έχει τις ρίζες του σε μια συμβολική έννοια, η οποία ήδη διανύει 60 χρόνια ιστορίας. Αν και αρχικά ταυτίστηκε με την παρέα των Frank Sinatra, Dean Martin, Joey Bishop, Peter Lawford και Sammy Davis JR., η ουσία της προϋπήρχε εκατοντάδες χρόνια πριν και θα συνεχίσει να υπάρχει παίρνοντας νέες μορφές και αποτελώντας πάντα ορόσημο στη ζωή ενός άντρα.
Με την πλούσια θεματολογία του που περιλαμβάνει κατηγορίες όπως:.. στυλ, σχέσεις, άποψη, αθλητισμός, συνεντεύξεις, γυναίκες, αυτοκίνητο, ταξίδι, τεχνολογία, αλλά και προτάσεις για έξοδο, φαγητό και διασκέδαση, το ratpack.gr είναι εδώ, όχι για να διδάξει, αλλά για να μοιραστεί εμπειρίες και να μιλήσει στον άντρα της νέας εποχής προσγειωμένα, και χωρίς παράλληλα να του στερεί το δικαίωμα να ονειρεύεται και να ελπίζει.
Με mobile first design και μια ευρεία βεντάλια διαθέσιμων διαφημιστικών υπηρεσιών που περιλαμβάνουν εκτός των άλλων native advertising, in – stream advertising, rich media display, mobile advertising αλλά και χορηγούμενες εξειδικευμένες λύσεις επικοινωνίας, το νέο website της DPG Digital Media προσφέρει τη δυνατότητα στα brands και στους διαφημιζομένους που απευθύνονται στο αντρικό κοινό, να ταυτιστούν με το περιεχόμενο του.