ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2016

Ο ΣΚΑΪ που έγινε αρνάκι

Θέλω να καθίσετε και σήμερα αλλά και τα επόμενα βράδια να παρακολουθήσετε ΣΚΑΪ. Παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον. Διότι θα καταλάβετε μία διαφορά: δεν είναι πλέον σφόδρα επιθετικοί εναντίον της κυβέρνησης.
Αρκούσε ένα γεύμα εργασίας με τον Νίκο Παππά την Τρίτη το βράδυ, ένα γεύμα μεταξύ του υπουργού Επικρατείας και των μεγαλοδημοσιογράφων του ομίλου Αλαφούζου στις εγκαταστάσεις του Φαλήρου (παρόντος του Γιάννη Αλαφούζου φυσικά) για να χαλαρώσουν τα πράγματα.
Δημοσιογραφία και ειδήσεις κατά το δοκούν. Μας συμφέρει; Είμαστε ήσυχοι. Δεν μας συμφέρει; Χτυπάμε.
Μήπως έχετε αμφιβολία πως ο Alpha θα συνέχιζε να υποστηρίζει τον ΣΥΡΙΖΑ αν..
έπαιρνε και αυτός τηλεοπτική άδεια;
Και κάτι τελευταίο: άκουγα σήμερα το πρωί στον ΣΚΑΪ 100.3 το ντουέτο Γιάννη Ντσούνου και Χρήστου Κούτρα να απαντούν σε μήνυμα ακροατή και να λένε, με αφορμή την τροπολογία Παππά που αποσύρθηκε την Παρασκευή, πως ο ΣΚΑΪ δεν επιθυμεί το κλείσιμο των καναλιών, δεν θέλει να πέσει «μαύρο».
Είναι σίγουροι; Είναι σίγουροι πως ο Γιάννης Αλαφούζος έχει αυτή τη γνώμη και δεν πιέζει την κυβέρνηση στην επίσπευση των διαδικασιών ώστε να μείνουν μόνοι τους, μία ώρα αρχύτερα, οι αδειοδοτούμενοι τηλεοπτικοί σταθμοί;
Δ. Κανελλόπουλος (ΕφΣυν)