ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου 2016

ΔΟΛ: Πληρωμές με το σταγονόμετρο εν αναμονή της «κεφαλαιακής ενίσχυσης»

Για σήμερα το απόγευμα ήταν προγραμματισμένη η κρίσιμη συνέλευση των εργαζομένων στον ΔΟΛ προκειμένου να συζητηθούν οι τελευταίες εξελίξεις στο συγκρότημα και κυρίως η μη εξόφληση των δεδουλεμένων των τελυταίων τριών -και βάλε - μηνών.
Η διοίκηση μπροστά στο ενδεχόμενο απεργιακών κινητοποιήσεων ανακοίνωσε ότι θα καταβάλει ένα δεκαπενθήμερο στις 7 Οκτωβρίου και ακόμη ένα αμέσως μετά τις 15 Οκτωβρίου. Ενδεικτική των προθέσεων της ιδιοκτησίας του ΔΟΛ είναι η γνωστοποίηση προς τους εργαζόμενους ότι στις 18 Οκτωβρίου θα ανακοινωθεί το σχέδιο αναδιάρθρωσης ώστε να μπορέσει να επιβιώσει ο ΔΟΛ.
Αναλυτικά σε ανακοίνωση της Διοίκησης αναφέρεται:
«Έως και την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου μετά το πέρας της εργάσιμης ημέρας θα..
καταβληθεί το 50% της μισθοδοσίας μηνός Ιανουαρίου 2016.
Στις 18 Οκτωβρίου θα ανακοινωθεί στους εργαζόμενους το γενικό πρόγραμμα αναδιάρθρωσης της εταιρείας με το οποίο θα διασφαλισθεί η εξυγίανση του ΔΟΛ.
Δεδομένων των συνεχιζομένων διαπραγματεύσεων για την κεφαλαιακή ενίσχυση του Οργανισμού είναι προφανές ότι δεν μπορούν να ανακοινωθούν στοιχεία που αφορούν στην αναδιοργάνωση του ΔΟΛ.
Από τη Διοίκηση»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.