ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016

Ο Πάγκαλος, ο Τατσόπουλος κι ο... εθνάρχης Κούλης

- «Εθνικό Συναγερμό» με αρχηγό τον Μητσοτάκη,  ονειρεύεται ο πρώην υπουργός του ΠαΣοΚ
- Εχουμε ανάγκη από λογιστές, λέει ο συγγραφέας που θέλει να συνεργαστεί με τον Κυριάκο

Πρώτος ήταν ο Θόδωρος Πάγκαλος που είχε πει ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι για τη ΝΔ ό,τι ο Σημίτης για το ΠΑΣΟΚ και ο οποίος σημειωτέον επανήλθε (στην "Καθημερινή") προτείνοντας τη συγκρότηση Εθνικού Δημοκρατικού Συναγερμού υπό την ηγεσία του... εθνάρχη Κυριάκου γιατί έτσι θεωρεί πως θα αντιμετωπιστεί «το μέτωπο των αναρχοκομμουνιστών, των φασιστών, των πάσης φύσεως αποβλήτων της δημόσιας ζωής και των κατσαπλιάδων»!
Κατόπιν έσκασε μύτη κι ο περιοδεύων ανά τα κόμματα και «πάντα σταθερός στις πολιτικές του θέσεις» Πέτρος Τατσόπουλος, που τώρα ανοίγει τα πανιά του με προορισμό τη ΝΔ..
Ο συγγραφέας - πολιτευτής σε συνέντευξή του στο ένθετο People του Πρώτου Θέματος αναφέρει χαρακτηριστικά:
«Ο μόνος λόγος που θα μπορούσα να ξαναεμπλακώ στην πολιτική, είναι να δημιουργηθεί ένα μέτωπο διευρυμένο, δεν μιλάω για ένα μίζερο μέτωπο, αλλά ένα καθολικό με ευρεία συμμετοχή. Το ιδανικό για μένα θα ήταν να έφευγε όλη η ακραία δεξιά πτέρυγα της Νέας Δημοκρατίας και να έκανε ένα άνοιγμα ο Κυριάκος Μητσοτάκης προς το Κέντρο, και ένα ακόμα πιο θαρραλέο άνοιγμα προς τα αριστερά.
Δεν με φοβίζει το βάρος του ονόματος, γιατί ο κόσμος, αν όχι τώρα, αργότερα, όμως, αναγκαστικά, θα οδηγηθεί στον Μητσοτάκη, με τον ίδιο τρόπο που οδηγήθηκε στον Σημίτη.
Ο κόσμος μερικές φορές έχει ανάγκη από έναν λογιστή, ειδικά σε στιγμές όπως αυτή».