ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2016

Κυριακάτικο από τους Συντάκτες με... Φουρθιώτη διευθυντή!

Τι έγραψε το σάιτ του Μιχελάκη και ποιοι τρολάρουν την «είδηση»

Σε μία «ηχηρή συνεργασία» προχώρησε η "Εφημερίδα των Συντακτών" με τον καναλάρχη του "Epsilon", Φίλιππο Βρυώνη, για την έκδοση κυριακάτικου φύλλου, σύμφωνα, λέει, με αποκλειστικές πληροφορίες του σάιτ thepressroom.
Η "Εφημερίδα των Συντακτών", όπως υποστηρίζει το σάιτ του δημοσιογράφου και πρώην υπουργού κυβερνήσεων της ΝΔ, Γιάννη Μιχελάκη, «αποφάσισε να εκδόσει και κυριακάτικη έκδοση και γι αυτό τον λόγο χρειαζόταν μία στρατηγική συμμαχία η οποία ήρθε στο πρόσωπο..
του ιδιοκτήτη του τηλεοπτικού σταθμού "Ε"».
 Το «αποκλειστικό» του pressroom το διαψεύδει μετά... βδελυγμίας ο συντάκτης της Εφημερίδας των Συντακτών Σωτήρης Μανιάτης ο οποίος γράφει στο fb:
Όταν είναι έγκυρος ο συντάκτης (λέμε τώρα) βρίσκει ότι μπορεί να υπάρξει... στρατηγική συμμαχία της "Εφημερίδας των Συντακτών" με τον Φίλιππο Βρυώνη. Και το έχει κι αποκλειστικό! Να δείτε θα παράκουσε. Όχι με τον Φίλιππο, με τον... Ομέρ Βρυώνη. Και διευθυντή τον Μένιο Φουρθιώτη. Γελάνε και τα μανταλάκια!  
(UPD) Επίσης αντέδρασε κι ο δημοσιογράφος της ΕφΣυν Δ. Κανελλόπουλος που έγραψε στην ΕφΣυν τρολάροντας την «αποκλειστική είδηση»
Ερχόμαστε να επιβεβαιώσουμε την αποκλειστική είδηση που ανέβασε το thepressroom.gr του Γιάννη Μιχελάκη πως ετοιμάζουμε κυριακάτικο φύλλο σε συνεργασία με τον Φίλιππο Βρυώνη του Epsilon TV.
Ισχύει λοιπόν, ναι. Να συμπληρώσουμε επίσης πως υπεύθυνος της κυριακάτικης έκδοσης θα είναι ο Μένιος Φουρθιώτης, αρχισυντάκτρια του πολιτιστικού τμήματος η Αννίτα Πάνια και πως στο πρώτο μας φύλλο θα δίνουμε δώρο κολλαγόνο.
Απαραίτητη διευκρίνιση: Το κυριακάτικο φύλλο μας θα κυκλοφορεί κάθε... Δευτέρα! 


ΥΓ Πάντως να σημειώσουμε πως παρά το γεγονός πως Μανιάτης και Κανελλόπουλος είναι συντάκτες μίντια, έχασαν και οι δύο την «είδηση» που μάλιστα αφορά το ίδιο τους το "μαγαζί"...