ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2016

Στα μουγκά η δίκη για το μαύρο στο Alter

Σήμερα άνευ απροόπτου ξεκινάει η δίκη για τους φερόμενους ως υπεύθυνους για το κλείσιμο του Alter. Ηταν τότε που 800 εργαζόμενοι απολύθηκαν χωρίς αποζημιώσεις χωρίς δεδουλευμένα με τους υπόλοιπους να σφυρίζουν αδιάφορα. Ούτε σποτάκια για το μαύρο, ούτε πολύωρα δελτία ειδήσεων με μοναδικό θέμα την τύχη των ανέργων, ούτε ΣτΕ  ούτε τίποτα.
Ετσι σχεδόν στα μουγκά πλην ελάχιστων δειγμάτων αλληλεγγύης το κανάλι μαύρισε, οι εργαζόμενοι προστέθηκαν στις στρατιές των ανέργων από τα συγκροτήματα των ΜΜΕ.
Σήμερα οι δανειοδοτημένοι και πολιτικά στρατευμένοι καναλάρχες και εκδοτικοί όμιλοι.. ανεβασμένοι στα κάγκελα στο πλευρό των απλήρωτων (σε πολλές περιπτώσεις) εργαζομένων τους, πιέζουν τη δικαιοσύνη να κλείσει και πάλι τα μάτια μπροστά στα δικά τους συμφέροντα. Το χειρότερο είναι ότι στο μεταξύ αυτοί οι ίδιοι έχουν επιβάλλει συνθήκες εργασίας δεκάδων ταχυτήτων, έχουν απολύσει και πρόκειται να απολύσουν νύχτα όποιον αντιστέκεται ή όποιον περισσεύει, προσεύχονται να επιβάλλουν οι δανειστές ελεύθερο καθεστώς απολύσεων κι όλα αυτά στο όνομα της πολυφωνίας.
Το ΣτΕ έγινε για εκείνους τους βασικούς μετόχους που τόσο συχνά το λοιδορούσαν στο παρελθόν ως αγκάθι στα επιχειρηματικά τους σχέδια, η παντιέρα της προπαγάνδας!
Αντα Ψαρρά (ΕφΣυν)