ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2016

Στον Alpha δεν θα πληρωθούν το μισθό τους έγκαιρα…

Τις χαρές και τα πανηγύρια των εργαζομένων του Alpha τα είδαμε live. Λογική η χαρά μετά την απόφαση του ΣτΕ με την οποία το κανάλι δεν κλείνει και θα συνεχίσει να εκπέμπει. Το τελευταίο διάστημα ο εκνευρισμός και τα νεύρα δημιουργούσαν σκηνές ρόκ στο Κορωπί. Η χαρά των εργαζομένων όμως κόπηκε άκομψα. Με την ειδοποίηση εκ μέρους του ιδιοκτήτη Δημήτρη Κοντομηνά πως ο μισθός τους δεν θα καταβληθεί έγκαιρα όπως αναμενόταν!
Και εκεί που έστηναν χορούς και πανηγύρια τα κεφάλια χαμήλωσαν, προβληματισμένα για το τι σημαίνει αυτή η κίνηση του ιδιοκτήτη του σταθμού. Είναι άραγε μήνυμα πως το κανάλι δεν έχει χρήματα; Ή μήπως με αυτό τον τρόπο λέει..
σε πολλούς εργαζομένους που έβαλαν τα στήθη τους μπροστά στο αφεντικό ενάντια στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και ενάντια στην τηλεοπτική αδειοδότηση, “ευχαριστώ για τη μάχη που δώσατε για μένα”;
Όποια απάντηση και αν δοθεί οι εργαζόμενοι του Alpha που περίμεναν πως θα πληρωθούν τη Δευτέρα 31 Οκτωβρίου, περιμένουν με αγωνία την επάνοδο του Δ. Κοντομηνά για να μάθουν τα επόμενα σχέδια του.
- από το mediatvnews