ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2016

Εξω από την Alpha Bank οι απλήρωτοι του Mega

Τι τους είπε ο γενικός διευθυντής της τράπεζας

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν έξω από το κεντρικό κατάστημα της Alpha Bank στην οδό Σταδίου 40 οι εδώ και έξι μήνες απλήρωτοι εργαζόμενοι του Mega, ζητώντας την αποδέσμευση λογαριασμών του τηλεοπτικού σταθμού προκειμένου να πληρωθούν.
Οι εργαζόμενοι βρίσκονται σε ομηρία, καθώς παραμένουν απλήρωτοι εδώ και έξι μήνες ενώ το κανάλι εκπέμπει κανονικά έχοντας έσοδα  από τις διαφημίσεις και έχοντας ήδη συσσωρεύσει 40 εκατομμύρια ευρώ στους τραπεζικούς λογαριασμούς. Τα χρήματα αυτά προέρχονται από διαφημίσεις του καναλιού και από την..
εργασία που παρέχουν όλους αυτούς τους μήνες οι απλήρωτοι εργαζόμενοι.
Η συγκέντρωση αποφασιστηκε από τα τρία σωματεία ΕΤΙΤΑ, ΕΠΗΕΑ και ΕΣΗΕΑ, ενώ εκπρόσωποι των εργαζομένων ζήτησαν και συναντήθηκαν με τον γενικό διευθυντή της Alpha Bank, Γιώργο Αρώνη. Κατά τη συνάντησή του με τους εργαζόμενους το στελεχος της τράπεζας τόνισε ότι εάν συμφωνήσουν και οι άλλες τράπεζες θα αποδεσμευτούν δύο εκατομμύρια ευρώ για να πληρωθούν κάποιοι μισθοί.