ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2016

Μετά από 21 χρόνια ο Θ. Δρακάκης φεύγει από το Star

Η συνταξιοδότηση, η έκπληξη και οι ευχαριστίες στους Βαρδινογιάννηδες 

Αποχωρεί  από τον τηλεοπτικό σταθμό Star o δημοσιογράφος Θοδωρής Δρακάκης, ο οποίος τα τελευταία χρόνια ήταν ο αρχισυντάκτης του απογευματινού δελτίου ειδήσεων του καναλιού. Οι συνάδελφοί του στο σταθμό του είχαν ετοιμάσει έκπληξη με τούρτα για τον αποχαιρετισμό, ενώ ο ιδιος ο Δρακάκης, που βγαίνει στη σύνταξη, εμφανώς συγκινημένος ευχαρίστησε τους συναδέλφους του, τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο τoυ Star , Πάνο Κυριακόπουλο καθώς και την..
οικογένεια Βαρδινογιάννη.
«Εδώ πέρασα τα νιάτα μου,  χαρήκαμε, κλάψαμε, παντρευτήκαμε, χάσαμε συναδέλφους, κάναμε παιδιά… Θα σας θυμάμαι με αγάπη. Με συγκινήσατε πολύ και σας εύχομαι απόψε το βράδυ όλοι μαζί να προσευχηθούμε για καλή τύχη (υπονοώντας σαφώς την κρίσιμη συνεδρίαση του ΣτΕ που θα κρίνει την συνταγματικότητα ή μη του νόμου Παππά για τις τηλεοπτικές άδειες). Καλή συνέχεια!» είπε στους συναδέλφους του συγκινημένος  ο Θοδωρής Δρακάκης.