ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2016

Ο Νίκος Μπογιόπουλος στο ThePressProject

Ο δημοσιογράφος και συγγραφέας, Νίκος Μπογιόπουλος, ενισχύει την ομάδα των σχολιαστών του ThePressProject, με σταθερή εβδομαδιαία στήλη. Οπως αναφέρει σχετικό δελτίο τύπου, τα κείμενα του Μπογιόπουλου που είναι γνωστά για τον πλούτο των πραγματολογικών στοιχείων και το ξεκάθαρο ιδεολογικό του αποτύπωμα, θα προσφέρουν περισσότερη τροφή για σκέψη και σχολιασμό στους αναγνώστες του TPP.
Στο ThePressProject αρθρογραφούν τακτικά οι Γιάνης Βαρουφάκης, Γιάννης Μακριδάκης,..
Κωνσταντίνος Πουλής, Χρόνης Πολυχρονίου και ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης, ενώ τις αναλύσεις τους προσφέρουν επιπλέον πάνω από 20 συγγραφείς, δημοσιογράφοι, πανεπιστημιακοί, πολιτικοί αναλυτές και «τεχνοκράτες».
Το νέο ThePressProject βρίσκεται ήδη στον αέρα από την Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου -οπότε και ξεκίνησε και η καθημερινή του ραδιοφωνική εκπομπή με τους Κώστα Εφήμερο, Κωνσταντίνο Πουλή και Θάνο Καμήλαλη- αλλά επίσημα ξεκινάει τη νέα αναβαθμισμένη του πορεία στο χώρο της ενημέρωσης την ερχόμενη Δευτέρα, 19 Σεπτεμβρίου.

Το τηλεοπτικό εγχείρημα του ThePressProject συνεχίζεται από τις 17 Οκτωβρίου.