ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2016

Αναγκαστική άδεια και απολύσεις στο Star

Στις 25 Αυγούστου γράφαμε για την αναστάτωση στον τηλεοπτικό σταθμό STAR μετά την ανακοίνωση της διοίκησης του καναλιού σε εργαζόμενους, που γύρισαν από τις καλοκαιρινές διακοπές, ότι θα πάρουν αναγκαστική άδεια μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου.
Τώρα ήρθε η ώρα κάποιοι από αυτούς να δουν την πόρτα της εξόδου και να αποχωρήσουν από το κανάλι. Πρόκειται για δημοσιογράφους και ρεπόρτερ του Star που μετρούν πολλά χιλιόμετρα τηλεοπτικής πορείας. υγκεκριμένα η Δήμητρα Καλφούντζου με ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Facebook αποχαιρέτησε «τους ανθρώπους που για 12 χρόνια έγιναν δεύτερη οικογένεια της» και ευχαρίστησε όλους εκείνους με τους οποίους συνεργάστηκε και..
 μοιράστηκε μαζί τους «δύσκολες και ανθρώπινες στιγμές».
Από το κανάλι αποχώρησαν επίσης, όπως γράφει το aixmi.gr, μετά από 13 χρόνια και οι δίδυμες αδελφές Βαλεντίνη και Αγαθή Ράντη. Ηταν από τους δημοσιογράφους του καναλιού που επέστρεψαν από τις διακοπές τους και τους ανακοίνωσαν πως θα πάρουν αναγκαστική άδεια μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου.
Οι απολύσεις δεν σχετίζονται με το θέμα των τηλεοπτικών αδειών καθώς είναι πάγια τακτική της διοίκησης του STAR να βάζει σε καθεστώς αναμονής και αναγκαστικής άδειας, εργαζόμενους που γύριζαν από την καλοκαιρινή τους άδεια...