ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2016

Oπου φύγει φύγει από το κανάλι του Μαρινάκη!

Γιατί επέστρεψε(;) στον ΣΚΑΙ το στέλεχος που είχε «αρπάξει» από το Φάληρο η Κουτσαυτάκη - Διαψεύδει ο Ν. Τσιμούρης

Πήγε είδε και απήλθε σε χρόνο ρεκόρ. Άγνωστο γιατί, αλλά όπου φύγει, φύγει…
Ο λόγος για τον υπεύθυνο γραφικών του ΣΚΑΙ Τσιμούρη ο οποίος την περασμένη εβδομάδα, έφυγε από το Φάληρο με κατεύθυνση τον Πειραιά, προκειμένου να ενταχθεί στο νέο κανάλι του εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη.
Η πρόταση στο στέλεχος του Αλαφούζου λέγεται ότι έγινε από την Εύη Κουτσαυτάκη, πρώην οικονομική διευθύντρια του ΣΚΑΙ που στη συνέχεια μετακινήθηκε στο επιτελείο του προέδρου του Ολυμπιακού..
Τελικά όμως δεν ευδοκίμησε η συνεργασία… Αφού ο εν λόγω τεχνικός σε λιγότερο από μία εβδομάδα επέστρεψε ξανά στον ΣΚΑΙ του Αλαφούζου!
- πηγή: enimerosi24

Ανήκω στο κανάλι του Μαρινάκη
email Ν. Τσιμούρη στο enimerosi24
Θα ηθελα επειδη αναφερθηκατε στο ονομα μου και συγκεκριμενα με μια λανθασμενη πληροφορια , να σας πω οτι ανηκω κανονικα στο νεο καναλι του κου Μαρινακη και συγκεκριμμενα χθες παραιτηθηκα απο τον ΣΚΑΙ οπως ειχε συμφωνηθει. Η παρουσια μου στο φαληρο την τελευταια εβδομαδα αποσκοπουσε στην ομαλη μεταβαση/παραδοση των εκκρεμοτητων μου στους αμεσους συνεργατες μου. Αυτα προς αποκατασταση της αληθειας.
Νίκος Τσιμούρης