ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2016

N. Παππάς: Βάζουν ασπίδα τους εργαζόμενους

«Ο κόσμος αντιλαμβάνεται ότι κάποιοι δημοσιογράφοι αντί να ασκούν το λειτούργημά τους, υπερασπίζονται τα συμφέροντα της εργοδοσίας. Eίναι δικαίωμά τους, είναι κατανοητό. Αλλά οι εργαζόμενοι σε κάθε σταθμό, θα πρέπει να κοιτάξουν στα μάτια τις ιδιοκτησίες τους, τους εργοδότες τους». Αυτό τόνισε ο υπουργός Επικρατείας Ν. Παππάς μιλώντας στο ρ/σ «Στο Κόκκινο» και τους Κ. Αρβανίτη και Στ. Σχινά.
Για τον Alpha και τις υπόλοιπες επιχειρήσεις, υπάρχουν σύμφωνα με δημοσιεύματα προτάσεις που μπορούν να προστατέψουν την απασχόληση, σημείωσε ο Ν. Παππάς επισημαίνοντας:
«Ορισμένοι επιχειρηματίες με την ασπίδα των εργαζομένων προσπαθούν να επιβληθούν..
Αυτό δεν θα συμβεί. Η κατάσταση των εργαζομένων είναι επιχειρηματική επιλογή της εκάστοτε διοίκησης, επιπλέον υπάρχουν προτάσεις επιχειρηματιών που διασφαλίζουν τις θέσεις εργασίας».
Ο Ν. Παπάς έκανε λόγο για στοχοποίηση αναφερόμενος στα τελευταία δημοσιεύματα που αφορούν το πρόσωπό του, σχολιάζοντας ότι «κάνουν τακτικό λάθος όσοι προχωρούν σε προσωπικές επιθέσεις, νομίζοντας ότι οι πολιτικές μας είναι προσωπικές και θα αλλάξουν αν έλθει κάποιος άλλος».
Για το θέμα της απασχόλησης και της στάσης της αξιωματικής αντιπολίτευσης, επανέλαβε ότι πρόκειται για προσπάθεια αντιστροφής της πραγματικότητας και θύμισε ότι η Νέα Δημοκρατία υποσχόταν το 2015 δεκάδες χιλιάδες απολύσεις στο Δημόσιο, ομαδικές απολύσεις στον ιδιωτικό τομέα και «γκρίνιαζε» για το όριο των 400 εργαζόμενων στα κανάλια, που προωθούσε ο νέος νόμος. «Έρχεται τώρα και λέει ότι η δική μας πολιτική θα έχει ως αποτέλεσμα απολύσεις και ανεργία;», σχολίασε ο υπουργός Επικρατείας.