ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2016

Eξελίξεις στον Alpha - Oλοι περιμένουν τον Κοντομηνά

Καθοριστικές εξελίξεις για το μέλλον του τηλεοπτικού σταθμού Alpha δρομολογούνται με την επιστροφή του Δημήτρη Κοντομηνά από τις Ηνωμένες Πολιτείες, η οποία αναμένεται σε λίγες ημέρες. O ιδιοκτήτης του Alpha θα κληθεί να λάβει κρίσιμες αποφάσεις, και κυρίως να ζυγίσει αν είναι προς το συμφέρον του ιδίου και του σταθμού να κυνηγήσει ένα deal με την πλευρά Καλογρίτσα, που επιθυμεί να εμπλακεί στα διοικητικά του καναλιού, με αντάλλαγμα την τηλεοπτική άδεια που εξασφάλισε στην δημοπρασία.
Σημαντικό ρόλο στις αποφάσεις Κοντομηνά αναμένεται να παίξει και το τηλεφώνημα του υπουργού Αμυνας και προέδρου των ΑΝΕΛ, Πάνου Καμμένου. Συγκεκριμένα ο κυβερνητικός εταίρος,..  επικοινώνησε τηλεφωνικά την περασμένη εβδομάδα με τον Κοντομηνά, με τον οποίο συνδέεται με στενή και μακρόχρονη φιλία, και του ζήτησε να εγκαταλείψει κάθε σχέδιο συνεργασίας με τον Καλογρίτσα.
Tελικά όλοι - κυρίως οι εργαζόμενοι- αναμένουν με αγωνία αν ο Κοντομηνάς θα αποφασίσει να στενοχωρήσει τον φίλο Καμμένο και να τα βρεί επιχειρηματικά με τον Καλογρίτσα ή θα γυρίσει την πλάτη στον κατασκευαστή αναζητώντας νέους συν-εταίρους. Ηδη - παρά τα εξώδικα και τις μηνύσεις- υπάρχει η ευθεία δημόσια πρόταση εξαγοράς του Alpha από τον Ιβάν Σαββίδη: Είμαι έτοιμος στα πλαίσια της προστασίας των εργαζομένων να προτείνω σε οποιοδήποτε κανάλι από αυτά που έχασαν τον διαγωνισμό, και στον κ. Κοντομηνά, να πουλήσουν το κανάλι τους κι εγώ εγγυώμαι ότι οι θέσεις εργασίες θα διατηρηθούν και θα μπορέσω να μπω σε μια συνέργεια με άτομα που κέρδισαν την άδεια».