ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016

Καλογρίτσας-Θεοδωρικάκος: Μια αναπάντεχη συνάντηση...

Την ώρα που πολλά γράφονται και ακούγονται για τη διαπλοκή και το κατά πόσο η κυβέρνηση με τις αλλαγές στο τηλεοπτικό τοπίο προσπαθεί να δημιουργήσει μια νέα κατάσταση, περίεργους συνειρμούς -και δικαιολογημένα- δημιουργεί η συνάντηση που είχαν στη Θεσσαλονίκη ο νέος καναλάρχης Χρήστος Καλογρίτσας και ο στενός συνεργάτης του προέδρου της ΝΔ, Τάκης Θεοδωρικάκος.
Όπως φαίνεται από τις φωτό, οι δύο άνδρες συναντήθηκαν σε μπαρ γνωστού ξενοδοχείου στη συμπρωτεύουσα. Θα είχε μεγάλο ενδιαφέρον να γνωρίζαμε το τι ειπώθηκε με δεδομένο ότι ο Χρ. Καλογρίτσας φέρεται να είναι ο καναλάρχης του ΣΥΡΙΖΑ, .
Εάν η συνάντηση ήταν εθιμοτυπική, τότε δεν υπάρχουν περιθώρια για δεύτερες σκέψεις. Εάν.. όμως είχε άλλο σκοπό, τότε δικαιολογημένα αρχίζουν τα ερωτηματικά. Το μεγάλο ζήτημα αφορά τα στελέχη της ΝΔ, κυρίως όμως τον αντιπρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αδωνι Γεωργιάδη, που δεν δέχεται μύγα στο σπαθί του.
Να θυμίσουμε οτι ο  Καλογρίτσας και Θεοδωρικάκος ήταν μέχρι πρόσφατα συνέταιροι στην εταιρεία δημοσκοπήσεων GPO.


- πηγή: newpost