ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2016

Ούτε Πολάκης, ούτε Τσικρίκα, ούτε Τσίπρας, ούτε τίποτε

Ξέρετε, ανάμεσα στις αντιμαχόμενες πλευρές και τα βέλη που εκτοξεύονται από παντού, υπάρχουν και κάποιοι που σκύβουν το κεφάλι, όχι μόνο για να προφυλαχθούν, αλλά και από ντροπή ακόμα. Υπάρχουν κι αυτοί, λοιπόν.
Αυτοί που θεωρούν πως η ερώτηση της δημοσιογράφου του Alpha Ευαγγελίας Τσικρίκα ήταν εντελώς άστοχη με τον τρόπο που έγινε (έστω και αν βρίσκεται σε μία κατάσταση έντονης συναισθηματικής φόρτισης).
Αυτοί που θεωρούν πως ο Αλέξης Τσίπρας απάντησε εντελώς άκομψα στη συγκεκριμένη ερώτηση, χωρίς τακτ και δίχως τον παραμικρό σεβασμό. Μία εργαζόμενη είχε απέναντί του, όχι έναν από τους καναλάρχες της διαπλοκής. Προς τι ο εκνευρισμός; Ούτε αυτό δεν μπορεί να ξεχωρίσει πια; Πόση μετάλλαξη πια;
Αυτοί που θεωρούν πως ο Παύλος Πολάκης υπερέβη τα εσκαμμένα ψάχνοντας να βρει στο.. facebook παλιές φωτογραφίες της δημοσιογράφου προκειμένου να φτιάξει το δικό του στόρι εναντίον της. Και ο Άδωνις τα ίδια έκανε και όλοι, σωστά, θεωρούσαμε (τουλάχιστον) γραφικές τέτοιου τύπου ενέργειες.
Και υπάρχουν κι άλλα που δεν καταλαβαίνουν εκεί στην κυβέρνηση και στα κανάλια. Αφήνεις λόγου χάριν τις τηλεοράσεις να εκτεθούν μόνες τους, όπως γίνεται χρόνια τώρα που έχουν χάσει κάθε ίχνος αξιοπιστίας, δεν χρειάζεται να βαπτιστείς αρχισυντάκτης τους (βλέπε Όλγα Γεροβασίλη), δεν είναι η δουλειά σου αυτή. Πολύ περισσότερο όταν είσαι κυβερνητική εκπρόσωπος.
Έχουν χάσει το μέτρο. Όλοι τους; Οι περισσότεροι.

Δ. Κανελλόπουλος (efsyn)