ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2016

Με Κανέλλη ξεκίνησε, με Σαράφογλου τελειώνει...

Με Λιάνα Κανέλλη ξεκίνησε, στις 20 Νοεμβρίου του 1989, με Μαρία Σαράφογλου τελείωσε το δελτίο ειδήσεων του Mega, καθώς αυτό που παρουσίασε σήμερα, στις 2 το μεσημέρι, η δημοσιογράφος ήταν -κατά πάσα πιθανότητα- το τελευταίο ενημερωτικό του σταθμού.
Οι περισσότεροι δημοσιογράφοι του Mega  -μεταξύ  των οποίων και όλοι οι παρουσιαστές και παρουσιάστριες- έχουν κάνει επίσχεση εργασίας (ανεβάζουν στο fb και σχετικές φωτογραφίες από τα γραφεία τους), η οποία επιδόθηκε σήμερα. Έτσι, από αύριο δεν θα υπάρχει κανένας διαθέσιμος να παρουσιάσει δελτίο -οποιοδήποτε δελτίο.
Επίσχεση εργασίας, σημειωτέον, έχουν κάνει και οι τεχνικοί, η οποία αναμένεται.. κατά πληροφορίες να ξεκινήσει από την προσεχή Δευτέρα.
Σε ανάρτησή του στο Facebook, ο πρώην διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του Mega, Χρήστος Παναγιωτόπουλος, έγραψε: «Τέλος εποχής για το μεγάλο κανάλι. Έζησα εκεί 23 χρόνια και τα μισά από αυτά διηύθυνα τον ενημερωτικό του τομέα. Η θλίψη μου είναι μεγάλη και η σκέψη μου βρίσκεται δίπλα στους εργαζόμενους, που διανύουν τον πέμπτο μήνα απληρωσιάς...».