ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2016

Συμφωνία Μαρινάκη – Χατζηνικολάου με την... «άδεια» Βαρδινογιάννη

Από την πρώτη στιγμή ο Βαγγέλης Μαρινάκης έδειξε ότι έχει πάρει πολύ σοβαρά το project της τηλεόρασης και είναι αποφασισμένος να κερδίσει το στοίχημα της τηλεθέασης, επενδύοντας και χτίζοντας από μηδενική βάση το νέο κανάλι. Πηγές από τον Πειραιά, που είναι η έδρα του στρατηγείου των επιχειρήσεων του εφοπλιστή, υποστηρίζουν ότι στις προθέσεις του είναι να «χτυπήσει» όλα τα μεγάλα ονόματα της τηλεοπτικής αγοράς.
Από τους πρώτους λοιπόν που ήρθε σε επαφή ήταν ο Νίκος Χατζηνικολάου. Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές λέγεται ότι οι δύο άνδρες τα έχουν βρει και θεωρείται σχεδόν βέβαιη η ένταξη του εκδότη της «Real News» στο δυναμικό του νέου καναλιού. Η συζήτηση για τη συνεργασία των δυο, λέγεται ότι περιλαμβάνει εβδομαδιαία..
εκπομπή, σχολιασμό και φυσικά την προβολή των εκδοτικών δραστηριοτήτων του δημοσιογράφου.
Η συνεργασία των δύο λέγεται ότι είναι εις γνώσιν της πλευράς Βαρδινογιάννη που δεν έχει προβάλλει καμία αντίρρηση.
Ωστόσο, για τυπικούς, αλλά και ουσιαστικούς λόγους, οι δύο πλευρές φέρεται να έχουν συμφωνήσει να περιμένουν την απόφαση του ΣτΕ για το νόμο Παππά, πριν υπογράψουν.
- πηγή: enimerosi24