ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2016

Πολλάκης: Κυρία Τσικρίκα, θα πρότεινα να κοιτάξετε τον εργοδότη σας στα μάτια

Το τραβάει ο αν. υπουργός Υγείας με την δημοσιογράφο του Alpha μετατρέποντάς την σε «σύμβολο αντίστασης»...

Παρά τις αντιδράσεις που ξεσήκωσαν οι αναρτήσεις του Παύλου Πολλάκη στο fb σχετικά με την Ευαγγελία Τσικρίκα και την ερώτησή της στη ΔΕΘ, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολλάκης επανέρχεται το μεσημέρι της Τετάρτης στο fb και απευθύνεται στην ίδiα την δημοσιογράφο του Alpha.
Οπως είπε κάποιος «κυβερνητικός», που διαφωνεί με τους χειρισμούς και την εμμονή Πολλάκη, με αυτό τον τρόπο ο υπουργός "κάνει φίρμα την κυρία Ευαγγελία Τσικρίκα, στρέφει -καλώς ή κακώς- ολόκληρο τον δημοσιογραφικό κόσμο εναντίον του, κάνει "φίρμα" την Τσικρίκα και μετατρέπει την δημοσιογράφο του Alpha σε «σύμβολο αντίστασης»"...
Ακολουθεί ολόκληρο το κείμενο της νέας ανάρτησης του Π. Πολλάκη στο fb (βάλτε και κανένα τόνο κύριε υπουργέ). Aναλυτικά:..
ΕΠΕΙΔΗ Η ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ....
Κυρια Τσικρικα
Στη ΔΕΘ κοιταξατε τον πρωθυπουργο στα ματια και του ειπατε οτι σας απολυει .
Θα σας προτεινα να κοιταξετε τον ΕΡΓΟΔΟΤΗ σας στα ματια και να τον ρωτησετε τα εξης
1) Αν οντως ηθελε να δωσει τα 61 εκατομ γιατι στην πρωτη αδεια αποχωρησε απο τα 20 ,στη δευτερη απο τα 30 και στην τριτη απο τα 50, απο τη στιγμη που ο σταθμος του ηταν τοσο υγιης και κερδοφορος?
2)Γιατι δεν ερχεται σε συμφωνια με καποιον απο τους νεους αδειουχους που δεν διαθετουν υποδομες και προσωπικο ωστε να αξιοποιησει τα αντιστοιχα του ΑΛΦΑ και να διαφυλαχτουν οι θεσεις εργασιας ειδικα της πλειοψηφιας των χαμηλομισθων δημοσιογραφων, τεχνικων ,διοικητικων κλπ του σταθμου σας.
Υπαρχει αντιστοιχο παραδειγμα, που με μεγαλη προσπαθεια απο την κυβερνηση ΕΓΙΝΕ , με τη διασωση 14000 θεσεων εργασιας των σουπερ μαρκετ Μαρινοπουλος οπου ο τελευταιος παρεδωσε τα κλειδια στον ανταγωνιστη του,τον Σκλαβενιτη ??
3)ΓΙΑΤΙ ΤΑΥΤΙΖΕΙ την σωτηρια των θεσεων εργασιας ,με την παραμονη στην ιδιοκτησια της αδειας του ΙΔΙΟΥ ,ο οποιος την κατειχε τοσα χρονια παρανομα, χωρις αδεια,χωρις να πληρωσει για αυτην ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥ που αναγνωρισε και συμμετειχε, καποιος αλλος προσφερε περισσοτερα χρηματα και την πηρε???
Καταλαβετε το
Αυτη η κυβερνηση ενδιαφερεται αφενος να μπει ΤΕΛΟΣ στο καθεστως της ανομιας και του τριγωνου της διαπλοκης και θα το παει μεχρι το ΤΕΛΟΣ...και αφετερου ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΠΡΩΤΕΥΟΝΤΩΣ ΤΟΥΣ ΕΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ.


Προηγουμένως ο Π. Πολλάκης είχε κανει λόγο για επιχείρηση «δολοφονίας χαρακτήρα» εναντίον του  ( το ειχε πει και ο Φίλης), γράφοντας στο fb: