ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2016

Εφοδος εισαγγελέων διαφθοράς στο σπίτι του Στουρνάρα

Εισαγγελείς διαφθοράς στο πλαίσιο μεγάλης έρευνας που κάνουν για τη διαφθορά έκαναν
Εφοδο στο σπίτι τού Γιάννη Στουρνάρα και της συζύγου του Σταυρούλας Νικολοπούλου - Στουρνάρα έκαναν οι εισαγγελείς διαφθοράς.
Οι εισαγγελείς κατάσχεσαν πλήθος εγγράφων και ηλεκτρονικών στοιχείων που αφορούν την περίοδο κατά την οποία η σύζυγος Στουρνάρα εισέπραττε ποσά από το ΚΕΕΛΠΝΟ για την εταιρία της και για διαφημιστικές δαπάνες που αμφισβητούνται από τους εισαγγελείς. Την ίδια περίοδο ο Γιάννης Στουρνάρας ήταν υπουργός Οικονομικών.
Η έρευνα αφορά κονδύλια του ΚΕΕΛΠΝΟ που φέρεται ότι εισέπραξε μέσω εταιρείας που διέθετε η σύζυγος του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος όπως επίσης και σε καταγγελίες για.. εξαφάνιση κρίσιμων εγγράφων που σχετίζονταν με την εν λόγω υπόθεση.
Τα έγγραφα που κατασχέθηκαν θα αναλυθούν διεξοδικά από κλιμάκιο εισαγγελέων που έχουν αναλάβει την έρευνα στο οποίο μετέχουν οι εισαγγελικοί λειτουργοί Ιωάννης Δραγάτσης και Αντ. Ελευθεριάνος.