ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2016

Φλυαρία και σιωπή

Συνεχίστηκε η μονοφωνική ενημέρωση στην προσπάθεια καθιέρωσης του νέου εθνικού διχασμού που ακούει στο όνομα Παύλος Πολάκης.
Ολη τη χθεσινή ημέρα ραδιόφωνα και τηλεοράσεις ασχολήθηκαν με τη λαθεμένη, ακραία και απολύτως αναντίστοιχη με υπουργική θέση δήλωση του αν. υπουργού για τη δημοσιογράφο.
Ηταν τέτοια η σφοδρότητα, που ξεπέρασε ακόμα και αντίστοιχη δήλωση του πρώην υπουργού Υγείας Αδ. Γεωργιάδη που είχε ισχυριστεί ότι ο πρώην πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ ήταν αρχηγός των κουκουλοφόρων!
Τότε μάλιστα ήταν τόσο μεγάλο το... σοκ των συναδέλφων που κανένα κανάλι ή ραδιόφωνο..  δεν μπόρεσε να αρθρώσει έστω μία λέξη διαμαρτυρίας για την άθλια λάσπη.
Το ίδιο... σοκ σιωπής επικράτησε όταν άλλοι συνάδελφοι (απολυμένοι, συνδικαλιστές) υπέστησαν άθλιες επιθέσεις από συναδέλφους και υπουργούς πρώην κυβερνήσεων.
Θυμίζουμε την περίπτωση συναδέλφου που χρειάστηκε μέσα σε απόλυτη σιωπή, λόγω... σοκ, να πάει στα δικαστήρια και να κερδίσει την υπόθεση διότι κάποιοι άλλοι συνάδελφοι την ήθελαν «ερωμένη» μέλους της 17 Νοέμβρη!
Α.Ψ. (ΕφΣυν)