ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016

Ο Πρετεντέρης «δαγκώνει» το χέρι που τον τάισε

Ή όταν ο δημοσιογράφος έχασε τα πάντα κι ανακάλυψε τι κουμάσια είναι οι καναλάρχες

Η καθημερινή αρθρογραφία του Γιάννη Πρετεντέρη είναι άκρως αποκαλυπτική… Δυστυχώς όμως, όχι με όρους ρεπορτάζ, αλλά με όρους ψυχαναλυτικούς. Ο δημοσιογράφος γράφει καθημερινά με γνώμονα την αναζήτηση της προσωπικής του εσωτερικής αλήθειας. Γράφει λες και καθημερινά συνειδητοποιεί όλο και περισσότερο τι τού έχει συμβεί!
Γράφει σαν να έχει χάσει τα πάντα.
Και είναι αλήθεια ότι ο δημοσιογράφος τείνει να χάσει τα πάντα μετά και το MEGA. Συγκεκριμένα από την περασμένη εβδομάδα που πληροφορήθηκε ότι και η τελευταία του ελπίδα ο..   Κυριάκος Μητσοτάκης που του είχε τάξει θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας και ρόλο εκπροσώπου στο επικοινωνιακό τιμ του κόμματος, τού έκλεισε οριστικά την πόρτα. Ο δημοσιογράφος απασφάλισε! Έτσι την επομένη στα «ΝΕΑ» αραδιάζει ένα κατεβατό γεμάτο δηλητήριο για τον Κυριάκο που δεν άφηνε αμφιβολίες για το τι είχε συμβεί ξαφνικά.
Επίσης όλη την εβδομάδα "γυροφέρνει" τον Δημήτρη Κοντομηνά για τις δηλώσεις του «εγώ τους βοήθησα γιατί είναι νέοι άνθρωποι και πίστευα ότι θα βοηθήσουν τη χώρα, αλλά η πολιτική τους και οι επιλογές τους οδηγούν τη χώρα στην καταστροφή».
Δεν άντεξε λοιπόν και κυριακάτικα μέσα από τη στήλη του στο «ΒΗΜΑ» αποφάσισε να τα ‘χώσει και στον Δημήτρη Κοντομηνά και στον Φώτη Μπόμπολα και σε όλους τους πλούσιους αυτής της χώρας που τους... ξελόγιασε ο Τσίπρας, με αποτέλεσμα ο ίδιος να βρίσκεται στη δυσχερή (επαγγελματικά) θέση που τον οδήγησαν οι επιλογές τους!
Ο Γιάννης Πρετεντέρης θυμήθηκε ξαφνικά ότι η Ελλάδα -σωστό αυτό- δεν είχε ποτέ αστική τάξη, παρά μόνο πλούσιους… Αναγκάστηκε δηλαδή να συμφωνήσει με πολλούς θεωρητικούς της αριστερής διανόησης… Προκειμένου να τους τα χώσει κι αυτός με τη σειρά του… Λέγοντας ότι ακόμη κι όταν δεν είναι «κρατικοδίαιτοι είναι κυβερνόπληκτοι»!
Έπρεπε να κλείσει το MEGA, να μείνει απλήρωτος από τον ΔΟΛ κανά 5άρι μήνες για να αναφωνήσει από το άρθρο του ότι «Δεν είναι αστοί, είναι πλούσιοι… Και για αυτό προέχει η προστασία του πλούτου τους».
Νωρίτερα στο ίδιο άρθρο ορθώς αναρωτιόταν, «Δηλαδή αν ο ALPHA είχε πάρει άδεια, οι “νέοι άνθρωποι” δεν θα κατέστρεφαν τη χώρα»;
Ενώ δεν ξέχασε ούτε το αφεντικό του στο MEGA λέγοντας, «Ο Φώτης Μπόμπολας διευκρίνισε στη Βουλή ότι δεν είναι διαπλεκόμενος. Προσέξτε: όχι ότι δεν υπάρχει διαπλοκή… Αλλά ότι η διαπλοκή αφορά άλλους. Ποιους; Κάποιους άλλους»!
Ναι, όλα αυτά μέσα στα εισαγωγικά τα υπογράφει ο Γιάννης Πρετεντέρης στο χθεσινό κυριακάτικο «ΒΗΜΑ»… Όταν ακόμη αντηχούν στα αφτιά μας οι αμήχανες κραυγές του ότι ο Μπόμπολας δεν είναι διαπλεκόμενος και δεν έχει καμία σχέση η εταιρία του με την εταιρία «Ελληνικός Χρυσός» όπως αποκάλυπτε με επιχειρήματα ο Κλέων Γρηγοριάδης σε πάνελ της εκπομπής «Ανατροπή» πριν λίγους μήνες!
- από το enimerosi24