ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016

«Δημήτρη, μην πας με τον Καλογρίτσα»...

Το άγνωστο τηλεφώνημα του Καμμένου στον Κοντομηνά

Οι δύο πρωταγωνιστές που θα καθορίσουν εν πολλοίς το νέο τηλεοπτικό περιβάλλον είναι οι δύο νέοι παίκτες που ανέδειξε ο διαγωνισμός. Ηδη αναπτύσσουν έντονη κινητικότητα για τη δημιουργία των δύο νέων τηλεοπτικών σταθμών. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης βρίσκεται σε πυρετώδεις διαβουλεύσεις για την επιλογή στελεχιακού δυναμικού και υλικοτεχνικής υποδομής, ενώ ο Χρήστος Καλογρίτσας ξεκίνησε ήδη συζητήσεις με τον ιδιοκτήτη του Alpha Δημήτρη Κοντομηνά, χωρίς όμως προς το παρόν να έχουν καταλήξει σε συμφωνία. Από τις πρώτες κινήσεις στο παρασκήνιο είναι προφανές ότι η κυβέρνηση επιθυμεί διακαώς το «φλερτ» ανάμεσα σε Καλογρίτσα και Κοντομηνά να καταλήξει σε γάμο. Τον γάμο αυτό όμως δεν τον θέλουν όλοι στην κυβέρνηση..
Eίναι γνωστό ότι ο κυβερνητικός εταίρος και υπουργός Εθνικής Εμυνας Πάνος Καμμένος από το Λονδίνο ξιφούλκησε και πάλι την περασμένη εβδομάδα κατά του κουμπάρου του Χρήστου Καλογρίτσα (ο εργολάβος έχει βαφτίσει τα δύο παιδιά του, αλλά τελευταία δεν ανταλλάσσουν ούτε καλημέρα), επιμένοντας ότι όσο διατηρεί την ιδιότητα του εργολάβου δημοσίων έργων δεν πρέπει να πάρει τηλεοπτική άδεια.
Εκείνιο που δεν έγινε γνωστό έιναι ότι ο Πάνος Καμμένος επικοινώνησε τηλεφωνικά την περασμένη εβδομάδα με τον ιδιοκτήτη του ALPHA Δημήτρη Κοντομηνά, με τον οποίο συνδέεται με στενή και μακρόχρονη φιλία, και του ζήτησε να εγκαταλείψει κάθε σχέδιο συνεργασίας με τον Καλογρίτσα.
«Σε γνωρίζω πολλά χρόνια και σέβομαι ότι ήσουν από τους πιο πιστούς φίλους του πατέρα μου. Στο όνομα της φιλίας με τον πατέρα μου, λοιπόν, σου ζητώ να μην υπογράψεις», φέρεται να είπε ο Πάνος Καμμένος, με τον Δημήτρη Κοντομηνά να τον ακούει αμίλητος. «Δεν έχω κανένα παράπονο από σένα», συνέχισε ο υπουργός Εθνικής Αμυνας, «αλλά θέλω να γνωρίζεις ότι αν υπογράψεις δεν θέλω πια να σε ξέρω. Θέλω να με ξεχάσεις». Τα λόγια πρέπει να προβλημάτισαν τον ιδιοκτήτη του ALPHA, ο οποίος μία μέρα μετά διέκοψε τις διαβουλεύσεις και αναχώρησε για την Αμερική.
- από ρεπορτάζ του Β. Χιώτη στο protothema.gr

- διαβάστε:  Τα πάνω κάτω στα media - Αγριεύει το παιχνίδι με τα κανάλια