ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2016

Πρετεντέρης μαινόμενος

Τον καταλαβαίνω τον Γιάννη Πρετεντέρη, αλλά δεν συμμερίζομαι ούτε τον ειλικρινή -όπως πιστεύω και φαίνεται άλλωστε-  θυμό του, ούτε προφανώς τις ακραίες πολιτικές του αναλύσεις που τροφοδοτούνται ακριβώς από αυτόν τον προσωπικό του θυμό.
Το MEGA με την ευθύνη των μετόχων του (Ψυχάρη, Βαριδινογιάννη, Μπόμπολα) είναι μη βιώσιμο και μετέωρο, ο ΔΟΛ τον έχει απλήρωτο κάποια μηνιάτικα και εκείνος απογοητευμένος και ενδεχομένως πένης καταλήγει ότι στην Ελλάδα η ελληνική άρχουσα τάξη και οι βαρόνοι των ΜΜΕ δεν έχουν αστική ευφυϊα και βαθιά κουλτούρα και είναι περίπου λούμπεν. «Δεν είναι αστοί, είναι πλούσιοι…», γράφει στο ΒΗΜΑ,  όταν δεν είναι «κρατικοδίαιτοι είναι κυβερνόπληκτοι», «και για αυτό προέχει η προστασία του πλούτου τους». Λέει τους ολιγάρχες των καναλιών  φιλοτομαριστές και δεν έχει άδικο.
Στα ΝΕΑ της Δευτέρας ο κ. Πρετεντέρης παραμένει πολύ θυμωμένος και κατεβάζει κι άλλο το αστικό του επίπεδο. Λέει ότι πέρα από τα άπειρα ψέματα του Αλέξη Τσίπρα υπάρχουν και οι «παπάρες» της Γεροβασίλη: «Τα ρεκόρ Τσίπρα έχουν επισκιάσει προς το παρόν τις επιδόσεις.. Γεροβασίλη», γράφει, «η οποία αγωνίζεται σε άλλο άθλημα. Την παπάρα». Και εξηγεί ότι είναι «παπάρες»  λ.χ. να ισχυρίζεται μια κυβέρνηση πως «η μάζωξη του Ζαππείου "βρέθηκε στο επίκεντρο του διεθνούς ενδιαφέροντος"» και επομένως θα έπρεπε να απασχολεί και τα εγχώρια ΜΜΕ. Κατά τον κ. Πρετεντέρη  άλλες «παπάρες» της κ. Γεροβασίλη είναι ότι «τα ιδιωτικά κανάλια έχουν διαφορετική αντίληψη για το πιο γεγονός είναι άξιο μετάδοσης και ποιο όχι», για να καταλήξει στο πολύ πρωτότυπο ότι «γι' αυτό έχουμε πολλά κανάλια ώστε το καθένα να μεταδίδει ό,τι θέλει» και ότι «μόνο στη Βόρεια Κορέα παίζουν όλοι το ίδιο».
Θα πείτε ότι ο Γ. Πρετεντέρης είναι δώ και καιρό πολύ θυμωμένος με τα πάντα. Ακόμα και με την ήπια τακτική της αγαπημένης του Ν.Δ. που κοιμάται και δεν ξεσηκώνει το λαό. Όπως π.χ όταν  στις 5.9.2016 έβλεπε ότι έρχεται το τέλος του κόσμου (εννοούσε του δικού του κόσμου) με τις άδειες των καναλιών και πως στη Ν.Δ. «φοβούνται μη λερωθούν τα μανικετόκουμπα», ενώ την ίδια ώρα ο ΣΥΡΙΖΑ «μεταφορικώς, βάφει τα χέρια του με αίμα έως τους αγκώνες».

Δημήτρης Τρίμης (ΕφΣυν)