ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2016

Γιδοπρόβατα...

Δεν έφταναν οι ομοβροντίες από STAR και ALPHA κατά της πλευράς Kαλογρίτσα σχετικά με το πόθεν έσχες και τα βοσκοτόπια της Ιθάκης, ήρθε και το κερασάκι στην τούρτα με νέο tweet από τον κουμπάρο Πάνο Καμμένο.
Ο υπουργός Αμυνας και πρόεδρος των ΑΝΕΛ  Π. Καμμένος «ξαναχτύπησε» μέσω Twitter και προχώρησε σε σχόλιο για το ζήτημα των εγγυήσεων που φέρεται να παρουσίασε η πλευρά Καλογρίτσα για μία εκ των τεσσάρων τηλεοπτικών αδειών που δημοπρατήθηκαν πρόσφατα. Συγκεκριμένα ο Καμμένος έγραψε «Gida resort by Karabatsos holdings €€€€€$$$$$», αναρτώντας ταυτόχρονα την ανάλογη φωτογραφία.
Υπενθυμίζεται ότι το STAR και o ALPHA εμφανίζουν τον Χρήστο Καλογρίτσα ως καναλάρχη με δανεικά λεφτά που εμφανίζει ως εγγύηση ένα...
 αμφισβητούμενο βοσκοτόπι.
Σύμφωνα με τα ταυτόσημα ρεπορτάζ που μεταδίδονται τις τρεις τελευταίες ημέρες από τα κανάλια των Βαρδινογιάννη και Κοντομηνά, η έκταση στην Ιθάκη έχει μηδαμινή αξία σε σχέση με την εμφανιζόμενη από τον επιχειρηματία, ενώ σύμφωνα με τον Alpha ο ιδιοκτήτης της έκτασης, Σπύρος Καραμπάτσος, που φέρεται να εξουσιοδοτεί τον Καλογρίτσα να χρησιμοποιήσει ως εγγύηση το ακίνητο, είναι ιδιοκτήτης εταιρείας με άγνωστη έδρα και διοικητικό συμβούλιο.
Σύμφωνα όμως με την αποτίμηση της Τράπεζας Πειραιώς, συμφερόντων Βαρδινογιάννη (που μέσω STAR αποκαλεί την έκταση «βοσκοτόπια»), το VALUATION REPORT της Τράπεζας, στις 20 Μαΐου 2011, αποτιμά την έκταση με αξία 100 εκατομμύρια ευρώ.
Επίσης στις 23 Μαρτίου 2015, η Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου με αριθμό πρωτοκόλλου 9190/15 (υπάρχει δημοσιευμένο στο διαδίκτυο) εγκρίνει για ένταξη στις διαδικασίες FAST TRACK το σχέδιο επένδυσης ITHACA RESORT αξίας 800 εκατομμυρίων ευρώ σε αυτή την έκταση, με μονάδες ξενοδοχείων, παραδοσιακών κατοικιών, μονάδων υδροθεραπείας, γκολφ κλπ. Οπότε και πάλι το άγονο, δυσπρόσιτο, χωρίς αξία βοσκοτόπι στην Ιθάκη, συμπεριλαμβάνεται σε γιγαντιαία επένδυση...

YΓ 1 Τελικά ο πρόεδρος Καμμένος φαίνεται πως διαθέτει και χιούμορ. Και δεν του φαινότανε...

ΥΓ 2 Κι ο άλλος ο κουμπάρος; Ο Σπίρτζης; που είπε: «Αν είναι παράνομο αυτό που έκανε με τον χρόνο της εγγυητικής, ή με το αγροτεμάχιο στο πόθεν έσχες, ας αποκλειστεί»! 

ΥΓ 3 Και μέσα σε όλα αυτά να λείπει κι ο Νίκος Παππάς στις ΗΠΑ. Τι να πρωτομαζέψεις...