ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2016

Α. Σκιαδόπουλος: Γιατί έφυγα από τον Ημεροδρόμο

O δημοσιογράφος Αρης Σκιαδόπουλος με αφορμή την συνεργασία τού συναδέλφου και φίλου του, Νίκου Μπογιόπουλου, με το ThePressProject του Κ. Εφήμερου, γράφει στο fb και «ξεκαθαρίζει» τον λόγο για τον οποίο έφυγε από τον Ημεροδρόμο (imerodromos.gr.), προκαλώντας μάλιστα πολλά και ποικίλα σχόλια.. Συγκεκριμένα γράφει ο Α. Σκιαδόπουλος:
Ωρα να ξεκαθαρίσω γιατί έφυγα από τον ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟ. Είχαμε συμφωνήσει με τον φίλο μου τον Νίκο Μπογιόπουλο σε μια πρόταση του να κυκλοφορήσει ο ΗΜ. σε έντυπη μορφή μαζί με το Πρες Πρότζεκτ. Κι ενω είχαμε προχωρήσει, ενα ωραίο βραδάκι..
στην Καισαριανή μας ανακοινώνει οτι δεν συμφωνεί καθόλου με τις πρακτικές που ακολουθεί ο εκδότης του Πρ. Πρ. σε σχέση με τους συνεργάτες του. Εγώ πρότεινα να συνεχιστεί η διαπραγμάτευση πριν απορρίψουμε την πρόταση. Και εις επήκοον όλων μας ο Ν. Μπ., δήλωσε ότι ως μέλος του Κόμματος δεν του επιτρέπεται να συνεχίσει να συνομιλεί με κάποιον που ειναι ασυνεπής απέναντι στους εργαζόμενους.
Εγώ επέμεινα οι τόνοι ανέβηκαν σε σημείο ανεπίτρεπτο οπότε διέκοψα τη σχεση μου με τον Ημεροδρόμο. Σήμερα διαβάζω οτι ο Νίκος ξεκινά συνεργασία με το Πρες Πρότζεκτ καί τον κ. Εφήμερο.Χαίρομαι και του εύχομαι Καλή επιτυχία.
 Και η ανάρτηση (απάντηση;) του Ν. Μπογιόπουλου στο fb:
Φίλοι και σύντροφοι. Απέναντι στο απροσμέτρητο μέγεθος της μικρότητας που πετώντας βρομιές και λάσπη πασχίζει να ασχοληθείς μαζί της δημόσια, μια είναι η απάντηση: Δεν ασχολείσαι μαζί της ούτε καν ιδιωτικώς. Τελεία. Και παύλα.