ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2016

Ο Μαρινάκης έφυγε τρέχοντας όταν άκουσε την τιμή

Οι ευρωπαίοι σύμβουλοι (του Κοντομηνά) για το νέο κανάλι

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η απόφαση του εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη να «χτίσει» από μηδενική βάση το κανάλι του θα κοστίσει περισσότερα χρήματα, από το να έπαιρνε κάποιο έτοιμο!
Συγκεκριμένα παράγοντες της αγοράς υπολογίζουν – μετριοπαθώς, ότι θα χρειαστεί τουλάχιστον 50 έως 70 εκατομμύρια ευρώ για να ξεκινήσει… Λέγεται ότι μόνο για το πρόγραμμα χρειάζονται περίπου 20 εκατομμύρια ευρώ… Κάπως έτσι λοιπόν – ανάμεσα σε βροχή από εκατομμύρια ευρώ που απαιτούνται, περιγράφεται η καθημερινότητα του εφοπλιστή που έχει προσωπική εποπτεία του project της τηλεόρασης.
Μάλιστα υπάρχει κι ένα περιστατικό στο οποίο λέγεται ότι ο πρόεδρος του Ολυμπιακού ρώτησε.. την τιμή για ένα συγκεκριμένο πλατό που ήθελε και όταν την άκουσε, έφυγε τρέχοντας!
Παρόλα αυτά ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει αποφασίσει να φτιάξει ένα δυνατό και άκρως ανταγωνιστικό κανάλι, με στόχο από την πρώτη στιγμή να κερδίσει υψηλές τηλεθεάσεις. Έχει προσωπικά ο ίδιος στενή εποπτεία του εγχειρήματος και παρακολουθεί κάθε βήμα, προκειμένου να δημιουργήσει ένα σύγχρονο τηλεοπτικό Μέσο σε γερές βάσεις… Για αυτόν το σκοπό λέγεται ότι έχει ζητήσει τη βοήθεια ευρωπαίων επαγγελματιών της τηλεόρασης που εργάζονται σε γνωστούς κολοσσούς της γηραιάς ηπείρου, για να μεταφέρουν εμπειρία, τεχνογνωσία, αλλά και την εξειδικευμένη γνώση τους, ώστε να «χτίσει» ένα υπέρ σύγχρονο κανάλι σε ευρωπαϊκά πρότυπα. Συγκεκριμένα οι ευρωπαίοι συνεργάτες του εφοπλιστή είναι από την ίδια γερμανική οικογένεια του RTL που συνεργάστηκαν πριν λίγα χρόνια στον ALPHA του Δημήτρη Κοντομηνά!
- πηγή: enimerosi24