ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 18 Αυγούστου 2016

«Καλό ταξίδι Μητσάκο»...

Σε ηλικία 47 ετών έφυγε από τη ζωή ο Δημήτρης Μενούνος, έπειτα από δίμηνη μάχη με τον καρκίνο.
Η είδηση του θανάτου του ηθοποιού και παρουσιαστή βύθισε σε πένθος την οικογένειά του και τους ανθρώπους που τον γνώρισαν από κοντά και είχαν συνεργαστεί μαζί του.
O Χριστόφορος Ζαραλίκος, ο συμπαρουσιαστής του στο «Wipe Out» ανέβασε μία φωτογραφία του γράφοντας: «Καλό ταξίδι Μητσάκο».
Ο φίλος και συναδέλφος του, Νίκος Ορφανός στην προσωπική του σελίδα στο Facebook έγραψε:
«Ο αγαπημένος μου Δημήτρης Μενούνος, φίλος, υπέροχο παιδί και συνάδελφος, φιλόζωος, ροκάς, ευαίσθητος και γεμάτος χαρά και καλοσύνη, μας άφησε για τον τόπο που δε γυρνάει ταξιδιώτης...ενάμιση μήνα το πάλεψε, αλλά δεν τα κατάφερε... καλό σου ταξίδι Δημήτρη μου...θα ξαναπαίξουμε τις κιθάρες μας κάποια στιγμή σε μια αλλη διάσταση...αντίο φιλαράκι μου...».

Ο Δημήτρης Μενούνος γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Ήταν απόφοιτος της Δραματικής σχολής του Θεάτρου Τέχνης «Καρόλου Κουν» ενώ συμμετείχε και στο εργαστήρι Σκηνοθεσίας και Υποκριτικής με τον Στάθη Λιβαθινό στην Πειραματική Σκηνή του Εθνικού Θεάτρου 2001-2003 (σκηνοθετικό τμήμα). Τελευταία του παράσταση ήταν ο «Πλούτος» του Αριστοφάνη στο θέατρο Τζένη Καρέζη, με τον Κώστα Καζάκο.
Είχε συμμετάσχει σε πολλές παραστάσεις στο Θέατρο Τέχνης αλλά και στο ελεύθερο θέατρο όπως: «Πλούτος», «Harvest 2010», «Το παιχνίδι της σφαγής», «Πέρσες», «Όνειρο Θερινής Νυκτός», «Κοίτα με», «Οι περιπέτειες του Βαρόνου Μινχάουζεν», «Η φωλιά του κούκου», «Άμλετ ο Β'», «Ο Έβδομος Σταθμός» κ.α.
Στην τηλεόραση είχε εμφανιστεί σε πολλές σειρές όπως: «Τρελή Οικογένεια», «Safe sex-the TV series», «Ζωή Ξανά», «Εντιμότατοι Κερατάδες», «Παλίρροια», «Σαν αδελφές», «Στο ράφι», «Της αγάπης μαχαιριά», «Μετράω στιγμές», «Aς Πρόσεχες», «Λίστα Γάμου», «Κρεσέντο», «Φύγαμε», «Απαγορευμένη Αγάπη κ.α.
Είχε συμμετάσχει στο θέατρο της Δευτέρας στην ΕΡΤ με τα έργα:«Χρόνια Πολλά Κόσμε», «Σιωπητήριο», «Τσάι και Συμπάθεια» κ.α.
Στον κινηματογράφο, τον είδαμε στη γαλλική ταινία «Μέρες και νύχτες» και στο «Straight story».