ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 30 Αυγούστου 2016

Τι σχέση έχει ο Νότης με το ραδιόφωνο;

Nότης Παπαδόπουλος
Το μεσημεριανό μαγκαζίνο του ΒΗΜΑ 99.5 fm αναλαμβάνει για τη νέα σεζόν ένας άνθρωπος του ραδιοφώνου, ο Αιμίλιος Περδικάρης. Ήπιος, με ραδιοφωνικό ρυθμό και ειδησεογραφική χροιά φωνής, μοιάζει ιδανικός για τη θέση. Ο Χρήστος Μαχαίρας δεν ήταν και τόσο καλός, υπήρχε ένα κενό στην ώρα μετά την αποχώρηση του Γιάννη Κορωναίου.
Γενικώς υπάρχουν κενά στο φετινό Βήμα 99.5. Ήδη μετράει δύο ακόμα απώλειες, την Αφροδίτη Γραμμέλη και τον Γιώργο Παπαχρήστο. Ειδικά η πρώτη είναι απώλεια κανονική. Κι έχει αποχωρήσει και ο Βασίλης Χιώτης που, το ομολογώ, έδινε ραδιοφωνική ισχύ στο σταθμό.
Μοιάζουν δύσκολα τα πράγματα στο Βήμα 99.5 για τη νέα σεζόν. Είναι δύσκολα ήδη λόγω της.. συνολικής κατάστασης του ΔΟΛ - τρεις μήνες απλήρωτοι οι εργαζόμενοι εκεί! Αν ο σταθμός δεν στηριχτεί σε ανθρώπους, αμιγώς των ερτζιανών (Κακούσης, Αδαμόπουλος, Παπαπαναγιώτου κ.ά.), ανθρώπους δηλαδή που ξέρουν τη δουλειά, δεν θα έχει καλό μέλλον. Τι να σου κάνει τώρα για διευθυντής ο Νότης Παπαδόπουλος, τι σχέση είχε και πότε με το ραδιόφωνο;
Εκεί βρίσκεται το μυστικό. Που δεν είναι διόλου μυστικό φυσικά: οι κατάλληλοι άνθρωποι στις κατάλληλες θέσεις. Άλλοι οι δημοσιογράφοι του ραδιοφώνου, άλλοι των εφημερίδων κ.ο.κ. Δεν κάνουν όλοι για όλα.
Δημήτρης Κανελλόπουλος / e-tetradio