ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 4 Αυγούστου 2016

Την σκυτάλη παίρνει ο Δ. Κοντομηνάς

Μανώλης Καψής ή ο υιός αντί του Σταύρου Ψυχάρη για διευκρινίσεις στην Εξεταστική 

«Δεδομένης της αδυναμίας του κ. Σταύρου Ψυχάρη να εξεταστεί» ο Σωκράτης Φάμελλος πρόεδρος της Επιτροπής της Βουλής που εξετάζει τη νομιμότητα χορήγησης δανείων σε κόμματα και ΜΜΕ, αποφάσισε χθες  να διακοπεί η διαδικασία, με την έγκριση της πλειοψηφίας των μελών της επιτροπής.
Προτάθηκε επίσης στη θέση του Σταύρου Ψυχάρη να κληθούν να καταθέσουν είτε ο διευθυντής του MEGA, Μανώλης Καψής είτε ο μικρότερος γιος του εκδότη και διευθύνων σύμβουλος του ΔΟΛ, Παναγιώτης Ψυχάρης, προκειμένου να απαντήσουν στα ουσιαστικά ερωτήματα της Εξεταστικής.
Ετσι τώρα μετά τον Γιάννη Αλαφούζο του ΣΚΑΪ, τον Φώτη Μπόμπολα του Πήγασου / Τηλέτυπου και τον Σταύρο Ψυχάρη του ΔΟΛ / Τηλέτυπου, σειρά παίρνει ο Δημήτρης Κοντομηνάς. Ο..
ιδιοκτήτης του τηλεοπτικού σταθμού Alpha έχει κληθεί στην Εξεταστική της Bουλής καθώς ο όμιλος  Alpha έχει συνάψει δάνειο το 2012 με την Τράπεζα Πειραιώς με όριο πίστωσης 2 εκατ. ευρώ. Το 2014 προσαυξάνεται κατά 500.000 ευρώ. Το υπόλοιπο που εμφανίζει σε έγγραφό του το κανάλι στις 24.5.2016 είναι 1,1 εκατ. ενώ σημειώνει ότι το δάνειο εξυπηρετείται ομαλά.
Από τις ερωτήσεις βουλευτών ωστόσο προέκυψε ότι στο πόρισμα της Τράπεζας της Ελλάδος του 2012 εμφανίζεται υπόλοιπο 25,1 εκατ. ευρώ.