ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 9 Αυγούστου 2016

«Ανταρσία» στελεχών σε ΔΟΛ – ΠΗΓΑΣΟ

Τώρα θυμήθηκαν να διαφωνήσουν με τους χειρισμούς των αφεντικών τους…
 
Φήμες για πιθανή «ανταρσία» στελεχών του ΔΟΛ και του ΠΗΓΑΣΟΥ εκπέμπεται αντίστοιχα από Μιχαλακοπούλου και Μεταμόρφωση…
Κι αυτό ως αποτέλεσμα της κακής κατάστασης που επικρατεί στους δυο οργανισμούς… Αλλά και της περαιτέρω επιδείνωσης από τις εξελίξεις στο MEGA.
Στην ουσία η αβεβαιότητα που αντιμετωπίζουν για πρώτη φορά, το τέλος μιας σειράς προνομίων που απολάμβαναν, ακόμη και κατά τη διάρκεια της κρίσης, αλλά κυρίως η αλλαγή συσχετισμού..
δυνάμεων στο χώρο των media που ανατρέπει ισορροπίες χρόνων, έχει προκαλέσει ανησυχία σεστελέχη των δυο οργανισμών, που μέχρι πρότινος ήταν πιστά και ταυτισμένα με τους ιδιοκτήτες τους, με θητεία πολλών χρόνων στο πλευρό τους… Πρόκειται για προνομιούχα στελέχη που δυσκολεύονται να προσαρμοστούν στις νέες συνθήκες και κυρίως να κατανοήσουν τη στάση των αφεντικών τους!
Το τελευταίο είναι αυτό που έχει προκαλέσει και τις φήμες περί «ανταρσίας» και ειδικά στην περίπτωση του ΠΗΓΑΣΟΥ, που κάνουν λόγο για «ενδοτικότητα» και «παράδοση»!
Επιπλέον ποτέ τους δεν «χώνεψαν» τους χειρισμούς των αφεντικών τους στην υπόθεση του MEGA… Δεν μπορούν να «συγχωρήσουν» ότι χάθηκε το κανάλι από καμώματα!
Τέλος, αν και δεν συνδέονται οι φωνές στα σοσιαλ μίντια που επέκριναν τη στάση Μπόμπολα στην Επιτροπή της Βουλής για τα δάνεια, με τα εν λόγω υψηλόβαθμα στελέχη… Αποτυπώνουν όμως ένα κλίμα που επικρατεί στο εσωτερικό των δυο «μαγαζιών» και αποτελεί πηγή συζητήσεων στους κλειστούς κύκλους των στελεχών αυτών που πλήττονται από τις εξελίξεις.
- πηγή: enimerosi24