ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 26 Αυγούστου 2016

Γιατί ο Αλαφούζος πολεμάει τον Καλογρίτσα;

Ο ρόλος του Κουρή και μία ιστορία από τα παλιά

Έναν άνευ προηγουμένου πόλεμο έχει εξαπολύσει τις τελευταίες ημέρες ο ΣΚΑΙ του Γιάννη Αλαφούζου προς τον κατασκευαστή και επίδοξο καναλάρχη Χρήστο Καλογρίτσα, λίγες μόλις ημέρες πριν οι υποψήφιοι απομονωθούν στα δωμάτια της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης για τη δημοπρασία των τηλεοπτικών αδειών.
Ο λόγος δεν είναι άλλος από ένα σενάριο που εμπλέκει τον εκδότη Γιώργο Κουρή και τον θέλει να είναι ένας από τους βασικότερους συμπαίχτες του Χρήστου Καλογρίτσα για την διεκδίκηση της άδειας. Σύμφωνα με το σχετικό σενάριο, ο δεύτερος φαίνεται να αναζητά μέσω της εν λόγω συμμαχίας..
συνοδοιπόρους με εμπειρία στο τηλεοπτικό γίγνεσθαι και ο δεύτερος την εν γένει ισχυροποίηση της θέσης του.
Ο Αλαφούζος όμως πώς εμπλέκεται στο παραπάνω σενάριο;
Δεν πρέπει να ξεχνάμε τη διαχρονική βεντέτα στην οποία βρίσκονται οι δύο όμιλοι από πολύ παλιά με αποτέλεσμα τα μέσα που ελέγχει ο κάθε ένας να αφιερώνουν ρεπορτάζ για την αντίπαλη πλευρά. Το σενάριο συμμαχίας Καλογρίτσα-Κουρή ενεργοποίησε τα αντανακλαστικά της πλευράς Αλαφούζου και σε όλες τις εκπομπές του καναλιού του Φαλήρου να υπάρχουν εκτενή ρεπορτάζ και αφιερώματα για τις επιχειρηματικές δραστηριότητες του Χρήστου Καλογρίτσα.
- Δήμητρα Γιαννακέα (Παραπολιτικά)