ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 20 Αυγούστου 2016

Βαρδινογιάννης κατά Καλογρίτσα και Σαββίδη

Ασφαλιστικά μέτρα κατέθεσε η  τηλεόραση του STAR, δηλαδή η οικογένεια Βαρδινογιάννη, με τα οποία ζητά να αναβληθεί η διαδικασία αδειοδότησης και να τεθούν εκτός διαγωνισμού δύο από τους εννέα διεκδικητές των τεσσάρων τηλεοπτικών αδειών.
Συγκεκριμένα η πλευρά Βαρδινογιάννη στρέφεται κατά των υποψηφιοτητων του Ιβάν Σαββίδη και του Χρήστου Καλογρίτσα και ζητά ζητά  να ανασταλεί η διαδικασία αδειοδότησης, προκειμένου να συζητηθεί η αίτηση των ασφαλιστικών μέτρων.
Σύμφωνα με το 25 σελίδων έγγραφο  που κατατέθηκε από το STAR στο.. Συμβούλιο της Επικρατείας, αναφέρεται πως οι δύο συγκεκριμένες υποψηφιότητες παραβιάζουν τους όρους του διαγωνισμού. Συγκεκριμένα, υπάρχει η παραβίαση του όρου που αναφέρει ότι οι υποψήφιες υπό σύσταση ανώνυμες εταιρίες θα πρέπει να δραστηριοποιούνται αποκλειστικά στον τομέα των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, ενώ οι δύο εταιρείες δεν περιορίζονται στον τομέα των μίντια.