ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 17 Αυγούστου 2016

Καταγγέλλουν στοχοποίηση δημοσιογράφων

Για τη στοχοποίηση δημοσιογράφων από τους χρυσοθήρες της Eldorado η Επιτροπή Νεολαίας Κατά της Εξόρυξης από την Ιερισσό εξέδωσε την εξής ανακοίνωση:
«"Αν δεν μας βολεύει η αλήθεια, τοσο το χειρότερο για την αλήθεια"
(και για αυτούς που την εκφράζουν)

Αυτή η φράση φαίνεται μάλλον ότι συνοψίζει τον τρόπο που σκέφτονται τα κατευθυνόμενα από την εταιρεία μπλογκς, γεγονός που αποδεικνύεται περίτρανα, αν παρατηρήσει κανείς τις συνεχείς και στοχευμένες επιθέσεις εναντίον όσων δημοσιογράφων αναδεικνύουν τα όσα συμβαίνουν στις Σκουριές και όχι τα όσα θέλει η εταιρεία να παρουσιάζονται. Έτσι, όσοι τολμούν να τραβήξουν τη μάσκα του "καλού επενδυτή".. που φοράει η εταιρεία και να αποκαλύψουν την καταστροφή που προκαλείται και θα προκληθεί στις Σκουριές, δεχονται ανοιχτά και υπόγεια επίθεση από τους "έμπιστους" φίλους της "καλής" εταιρείας.
Όσοι μίλησαν για τις παρανομίες, για τον αμίαντο κλπ έγιναν εχθροί των εχθρών της αλήθειας.
Σ. Νικητόπουλος, Χ. Αβραμίδης, Στ. Πουλημένη, Ν. Δασκαλοπούλου, Π. Κασαρης, Ν. Ψαρρού, Σ. Αποστολάκης, Σ. Πανούσης κ.α. αποτέλεσαν και αποτελούν αγαπημένο θέμα των φιλομεταλλευτικών μπλογκς, τα οποία άοκνα προσπαθούν να τους απαξιώσουν και να τους δυσφημίσουν. Στην περίπτωση του Σ. Νικητόπουλου και του Π. Κασαρη μάλιστα, υπήρξε ολόκληρο εξώδικο από την εταιρεία, πριν την προβολή του δεύτερου μέρους της εκπομπής του "Αντιδραστήριο" , αλλά οι συντελεστές της δεν τρομοκρατήθηκαν και πρόβαλαν κανονικά την εκπομπή με θέμα τις Σκουριές.
Οι μέθοδοι αυτές, βέβαια, είναι γνώριμες και σε όλους εμάς που αντιδρούμε στα σχέδια ερημοποίησης της περιοχής μας απο τους χρυσοθήρες. Έχουμε ζήσει στο πετσί μας τη λάσπη από τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ και τους στρατευμένους δημοσιογράφους. Έχουμε δει να ποινικοποιείται και να λασπολογείται ολόκληρος ο αγώνας μας και να παρουσιάζονται χωριά ολόκληρα σαν "χωριά τρομοκρατών" ..
Ξέροντας λοιπόν ότι η αλήθεια τους πονάει, καταγγέλουμε κάθε προσπάθεια φίμωσης της αλήθειας και καταπάτησης της λογικής.
Να παλέψουμε όλοι μαζί να νικήσουμε τα σκοτάδια που θέλουν να μας επιβάλουν.
ΥΓ. Ελπίζουμε τουλάχιστον, φέτος, η ΕΡΤ να μην υπακούσει στα κελεύσματα της εταιρίας και να μην κόψει το Αντιδραστήριο, όπως πέρυσι, τέτοιον καιρό, έκοψε τη Zona Rossa μερικές εβδομάδες μετά το δημοσίευμα της εταιρίας, εναντίον της εκπομπής.
Επιτροπή Νεολαίας Κατά της Εξόρυξης»
- από το fb του δημοσιογράφου Στέλιου Νικητόπουλου