ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 13 Ιουλίου 2016

«Μακεδονία»: τριμερής συντονισμός κινητοποιήσεων

Με συντονισμό των ενεργειών τους για την εφημερίδα «Μακεδονία» θα προχωρήσουν από κοινού οι τρείς  Ενώσεις (ΕΣΗΕΜΘ, ΕΤΤΘ, ΕΠΗΕΘ) όπως κατέληξαν οι αντιπροσωπείες των διοικητικών τους συμβουλίων τους που συναντήθηκαν χθες το  μεσημέρι στην ΕΣΗΕΜΘ.
Οι αποφάσεις θα ληφθούν σήμερα στις συνεδριάσεις των οργάνων και αναμένεται να εγκριθεί το πλαίσιο δράσης που θα ακολουθηθεί σε δύο κατευθύνσεις: τόσο σε συνδικαλιστικό όσο σε νομικό επίπεδο.
Η πλειοψηφία τάχθηκε υπέρ των στοχευμένων απεργιακών κινητοποιήσεων, πέραν των τοποθετήσεων για δυναμική στάση άμεσα, μπροστά στις συνεχιζόμενες παρελκυστικές τακτικές της διοίκησης της εφημερίδας, η οποία συνεχίζει να μην δίνει απαντήσεις στο ερώτημα το  πως και πότε θα..
αποπληρωθούν οι οφειλόμενοι δεδουλευμένοι τελευταίοι 9 μήνες.
Επιπλέον άπαντες τάχθηκαν υπέρ της άμεσης έναρξης των διαδικασιών για να ασκηθούν όλες οι νομικές ενέργειες διασφάλισης και διεκδίκησης των δεδουλευμένων μισθών των εργαζομένων. Κάτι για το οποίο θα ενημερωθούν άμεσα οι εργαζόμενοι μέλη των 3 Ενώσεων.
- πηγή: asyntaxtostypos