ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 11 Ιουλίου 2016

Ο αριστερίζων ΔΟΛ

Hρώδειο 1978: Λαμπράκης, Αϊδίνης, Καραπαναγιώτης, Ψυχάρης
Tότε που το Βήμα, σύμφωνα με τον Κ. Τσάτσο, έκανε την τελειότερη και αποτελεσματικώτερη προπαγάνδα της άκρας αριστεράς

(...) Ο Τύπος δεν είναι μόνον κατά πλειοψηφίαν αριστερός. Είναι και άθλιος.
Το Βήμα -η πιο σημαντική εφημερίδα- κάνει την τελειότερη και αποτελεσματικώτερη προπαγάνδα της άκρας αριστεράς, με έναν επιτηδειότατο ταρτουφισμό.
Είναι ύστερα από τον Κων. Καραμανλή η μεγαλύτερη πολιτική δύναμη στον τόπο μας.
Αυτό συντηρεί την ΕΚ-Ν.Δ. Αν έλιπε αυτό, η ΕΚ-Ν.Δ. θα διχαζόταν και θα διελύετο. Αυτό την διευθύνει. Δεν διευθύνεται από τον ιδιοκτήτη της. Αυτός διαισθάνεται ότι τον συμφέρει να κατευθύνεται..
εκεί όπου τον παν οι αριστερίζοντες συνεργάτες και συντάκτες του.
Αποτελεί μοναδική εξαίρεση στην ιστορία των Δημοκρατιών μια εφημερίδα να εξουσιάζει ένα κόμμα.
Σε αυτό το νοσηρό φαινόμενο δεν υπάρχει θεραπεία.
Το Βήμα εμπορεύεται τον αριστερισμό, αδιαφορώντας αν τελικά θα οδηγήση τον τόπο στο χάος ή και στη δικτατορία.
Αντίβαρο θα μπορούσε να είναι μια υγιής εφημερίς.
Δυστυχώς τον χώρο της υγιούς εφημερίδος κατέλαβε η νοσούσα «Καθημερινή», η οποία αυτοκαταστρέφεται, αγνοώντας το 40% των Ελλήνων που λαχταρούσαν την έκδοσή της και αναζητώντας πελάτες στο χώρο εκείνων που ερωτοτροπούν με την αριστερά και συμβαίνει να μην συμπαθούν το [διόρθωση: διαβάζουν] Βήμα.
Αλλη εφημερίδα δεν μπορεί να εκδοθή. Μόνη σχετική θεραπεία είναι η υγιής Ραδιοφωνία και Τηλεόραση, χωρίς υπερβολές και προκλητικότητα και η τόνωση του αγώνος των δημοσιογράφων και εκδοτών περιοδικών που θέλουν (έχοντας τις πλάτες τις δικές μας) να αγωνισθούν.
Και τέτοιοι βρίσκονται.(...)

(Απόσπασμα από 16σέλιδο δακτυλογραφημενο σημείωμα, με παρατηρήσεις και υποδείξεις για την κυβερνητική πολιτική, που ο πρώτος Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κ. Τσάτσος επέδωσε το 1975 στον τότε πρωθυπουργό Κ. Καραμανλή . Από το σημείωμα αποδεικνύεται ότι ο Κ. Τσάτσος και ως Πρόεδρος της Δημοκρατίας ήταν ολοκληρωτικά ταυτισμένος με το κόμμα της Ν.Δ. και τη δεξιά εν γένει παράταξη, την εκλογική προοπτική των οποίων εξισώνει λίγο-πολύ με την τύχη του έθνους).

- Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο του Τάσου Kωστόπουλου στην Efsyn ΕΔΩ